Hur mycket data använder iHeartRadio och hur fixar jag det om det fortsätter att krascha?

Med iHeartRadio-appen kan du strömma musik vilket innebär att den behöver Internet-anslutning för att kunna göra det. Det betyder också att det kommer att använda upp data för att strömma medieinnehåll från onlineservrarna. Frågan som många användare ställde är att hur mycket data använder iHeartRadio egentligen?

varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

  Till skillnad från Spotify som erbjuder 320 kbps bitrate, är iHeartRadio endast max 128 kbps. Det är standardkvaliteten för musik och säkert har utvecklarna redan tänkt på dataanvändningen, det är därför de inte erbjuder någon bättre kvalitet än så.

  Med 128 kbps kan du använda upp till 58 MB för en timmes strömning. Många användare strömmar via iHeartRadio när de är på resande eller körning och för det mesta strömmar det bara en timme eller två om dagen. Att använda upp 120MB till 150MB varje dag anses fortfarande ekonomiskt. Om du inte har en obegränsad plan skulle strömning via iHeartRadio fortfarande vara perfekt om du bara vill lyssna på lite musik medan du är mobil. Så oroa dig inte för att använda ditt tilldelade månatliga datatillskott när du bara använder iHeartRadio.

  Nu när jag har svarat på frågan om hur mycket data den här appen använder är det dags att ta itu med ett mer pressande problem angående appen också - kraschar.

  Program kraschar oftare än du tror, ​​men för det mesta märker du inte om det händer. Det finns bara tillfällen då du blir ombedd med ett fel eller att appen du använder just nu är den som stoppas av systemet. För det mesta är app-kraschar egentligen inte en stor återgång och det finns alltid du kan göra åt det. Här kan du göra ...

  1. Tvinga om starta om din telefon . Detta måste vara det första du behöver göra, särskilt om det bara är första gången problemet uppstod. Det beror på att det bara kan vara ett resultat av ett mindre fel i systemet eller appen själv. I sådant fall behöver du inte några komplicerade procedurer för felsökning för att lösa det. Bara en omstart eller en tvingad omstart gör. Om du äger en Samsung-enhet kan du försöka trycka på och hålla ned volym- och strömknapparna samtidigt i 10 sekunder eller mer. Om du använder andra enheter kan det hända att du bara behöver trycka på strömbrytaren i 30 sekunder eller mer.
  2. Rensa iHeartRadios cache och data . Med detta återställer du appen tillbaka till dess standardinställningar eller konfiguration. Om kraschen beror på ett problem med själva appen är den här proceduren mer än tillräckligt för att lösa problemet. Du måste bara gå till Application Manager under Inställningar och leta efter iHeartRadio. När du väl är inne i appens inställningsmeny kan du rensa cache och data därifrån. Men om problemet fortsätter att fela dig även efter detta, kan du prova nästa lösning.
  3. Avinstallera iHeartRadio och installera om det . För det mesta föreslår jag att jag uppdaterar en app som har några problem men i det här fallet är det bättre att bara avinstallera appen för att ta bort den helt från din telefon såväl som den är kopplad till firmware och andra applikationer. Därefter öppnar du Play Store, laddar ner iHeartRadio och installerar om det på din telefon. Detta ser till att du har den senaste versionen av appen som körs på din enhet.

  Eventuella problem med tredjepartsapplikationer kan åtgärdas genom en av dessa procedurer. Så jag hoppas att den här felsökningsguiden kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

  Anslut oss

  Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

  varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

  TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.