Hur man tittar på Walking Dead Live online utan kabel

Att stänga av kabelabonnemanget kan vara en skrämmande sak, särskilt om du har en handfull favorit-TV-program som du tittar på att du inte är säker på att du kommer att kunna titta på någon annanstans. Men rädsla inte, även om du har klippt av sladden och bytt till en streamingtjänst finns det fortfarande många sätt att titta på dina favorit-TV-program online. En av dessa shower, The Walking Dead, är faktiskt väldigt lätt att fånga live online utan kabelabonnemang.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Följ med nedan, så visar vi dig hur du kan få installation med rätt tjänster så snart som möjligt så att du inte missar nästa live-avsnitt!

Hårdvara

Tyvärr finns det inte ett enkelt sätt att titta på The Walking Dead live via strömmande hårdvara - du kan hitta AMC-appen på Fire TV såväl som Roku, men tyvärr kan du inte se liveinnehåll via appen. Du kan titta på innehåll på begäran, till exempel alla de senaste säsongens avsnitt av The Walking Dead, men du kommer inte att kunna fånga det live via AMC-appen.

Du kan dock registrera dig för en separat strömningstjänst utan kontrakt (som Sling TV; de erbjuder till och med en kostnadsfri prövning, kolla in den här). Du kan se The Walking Dead live online på det här sättet - du behöver bara ladda ner motsvarande app du registrerar dig för på din enhet, vare sig det är Sling TV, DirecTV Now, etc.

Kom igång med Fire TV eller Roku nedan.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

Sling-TV

Som vi redan nämnt är Sling TV det bästa sättet att titta på The Walking Dead online. De strömmar AMC, så om du har registrerat dig för Sling's Orange eller Blue a la carte-paket, kommer du att kunna fånga The Walking Dead när det sänds. Planerna är också superbilliga och börjar på bara $ 20 per månad, inget kontrakt krävs.

Till skillnad från ett vanligt kabelabonnemang kan du titta på Sling bokstavligen var som helst - om du är på språng, men har några minuter att fånga The Walking Dead, kan du strömma The Walking Dead live online direkt från din smartphone eller surfplatta. Och när du är hemma kan du titta på den från din dator, Smart TV eller vilken strömningsenhet som helst (som Roku och Fire TV).

Det är ett fantastiskt paket, och du skulle vara dum att inte åtminstone prova det! I själva verket kan du ta det för en testkörning (utan kostnad) med deras gratis 7-dagars provperiod. Registrera dig på länken nedan.

Köp det nu: Sling

DirecTV nu

En annan plats som du kan se The Walking Dead live online är med DirecTV Now. AMC är en del av "Live a Little" -paketet, vilket sätter dig tillbaka $ 35 per månad. Men du kommer fortfarande att kunna fånga The Walking Dead live. I likhet med Sling kan du se det live på nästan alla enheter - den stora nackdelen här är att de är cirka $ 15 per månad dyrare för samma innehåll.

Kolla in det själv nedan.

Köp det nu: DirecTV Now

YouTube TV

The Walking Dead är också tillgängligt live på YouTube TV, eftersom Google kunde säkra ett kontrakt med AMC för att tillhandahålla det. Liknar DirecTV Nu kommer det att kosta dig $ 35 per månad. Det är tillgängligt på de flesta enheter, men vi rekommenderar mot YouTube TV just nu. De upplever mycket avbrott, så du skulle bli bättre på att gå med något lite mer stabilt, som Sling eller DirecTV Now.

Köp det nu: YouTube

PlayStation Vue

Den sista platsen du kan se The Walking Dead live online utan kabelabonnemang är faktiskt PlayStation Vue. Vue är ett bra alternativ eftersom det är tillgängligt på så många medier. Det stämmer, du behöver inte äga en PlayStation för att använda Vue - du kan titta på den på dina Android-enheter, smarta TV-apparater, strömmande hårdvara och mer.

För att kolla in The Walking Dead live online måste du anmäla dig till paketet Vue “Access”, vilket sätter dig tillbaka $ 35 per månad.

Köp det nu: PlayStation Vue

Dom

Så med alla alternativ för att titta på The Walking Dead online, vilken bör du gå för? Vi rekommenderar Sling TV mest, till stor del på grund av hur billigt det är och dess rykte för att ha en konsekvent och stabil service. Du kan inte gå fel med en sådan tjänst! Dessutom behöver du inte åta dig det alls, eftersom Sling erbjuder en 7-dagars gratis provperiod till alla som vill ge det en snurr, vilket är ungefär två dagar mer innehåll än de flesta tjänster skulle erbjuda .

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar