Hur man tittar på undersökningsupptäckt live online utan kabel

Om du tar bort kabelabonnemanget från ditt hem kan det vara svårt att ta reda på hur du fortfarande kan titta på dina favoritkanaler. Det finns många alternativ där ute i dag, inklusive strömningsenheter och strömmningstjänster. Om en av kanalerna du letar efter är Investigation Discovery (ID) visar vi dig hur du kan ta reda på vilka strömningsenheter och tjänster som finns där som erbjuder kanalen för strömning. Tyvärr är tillgängligheten för Investigation Discovery ganska begränsad, men du har fortfarande ett par alternativ.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Se till att följa med nedan!

Strömmande lådor

Det som har blivit ett prisvärt och populärt alternativ för sladdar är streamingboxar, som Amazon Fore TV eller Roku Ultra box. Båda dessa strömmande hårdvarualternativ erbjuder mycket, men ibland kommer de inte att ha många av de populära kanalerna där ute. Amazons Fire TV erbjuder dock Investigation Discovery som en streaming-app. Du måste naturligtvis registrera dig för ditt eget prenumeration på Investigation Discovery, men ja, du kan strömma fullständigt ID från appen.

Roku Ultra erbjuder också upp ID för strömning. Det är en dedikerad app du måste ladda ner på Roku Ultra, men du kan fortfarande se ID på den, tack och lov. Har du inte bestämt dig för en streamingbox ännu? Du kan kolla och jämföra båda på Amazon på länkarna nedan.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

DirecTV nu

Den första tjänsten som Investigation Discovery är tillgänglig att strömma på är DirecTV Now som en del av sitt "Live a Little" -paket. Live a Little-paketet är deras lägsta nivå, vilket gör att potentiella köpare kan komma in på bara $ 35 per månad.

Live a Little erbjuder Investigation Discovery, men dessutom får du 60+ kanaler med paketet, vilket gör den totala affären super värdefull. $ 35 för 60 kanaler är ungefär samma pris som du skulle hitta med, säg, Sling (men tyvärr erbjuder Sling inte Investigation Discovery); men DirecTV Now gör detta $ 35 per månad prenumeration bara lite mer värdefullt för dig om du är villig att betala förskott i en månad eller till och med några månader.

Naturligtvis behöver du en enhet som du kan titta på DirecTV nu på. Det kan vara din Android-telefon, surfplatta eller en annan enhet, men kom ihåg att AT&T regelbundet har ett erbjudande tillgängligt för nya DirecTV Now-abonnenter - de som betalar för en månad med DirecTV Now-streaming kan garnera sig en gratis Fire TV utan extra kostnad kosta. Ingen prenumeration behövs heller. Faktum är att om du betalar i förskott i tre månader kan du skaffa dig en gratis Apple TV.

Kolla in det själv på länken nedan.

Köp det nu: DirecTV

PlayStation Vue

Den andra streamingtjänsten som Investigation Discovery är på är PlayStation Vue. I själva verket kan du faktiskt börja strömma ID relativt billigt eftersom det är tillgängligt som en del av Vue's "Access" -paket, som är den lägsta nivån på bara $ 35 per månad. Uppenbarligen får du mycket fler kanaler än bara ID, men kom ihåg att ID ingår i det.

En annan sak att tänka på är att du inte nödvändigtvis behöver en PlayStation för att titta på Vue. Vue är tillgängligt på alla vanliga enheter - Android-smartphones, surfplattor, ingår. Du kan se Vue på en PlayStation om du har det, men vet att du fortfarande kan ladda ner Vue-appen på de flesta smarta TV-apparater, strömmande enheter som Fire TV och Roku Ultra, på din dator eller bärbar dator och så vidare.

PlayStation Vue-prenumerationen är inte något du måste förbinda dig heller. Du kan avbryta den när som helst. Om du fortfarande inte är säker på det, börja med en kostnadsfri testversion på länken nedan.

Köp det nu: PlayStation

Dom

Som ni ser finns det inte så många alternativ att titta på Investigation Discovery. Det är inte länge med streamingtjänsterna. Sling har det inte, och inte heller Hulu med Live TV och YouTube TV. Men du får ganska många alternativ för att titta på Investigation Discovery på strömningsenheter, vilket inte är något du kan säga för många kanaler. Om vi ​​var tvungna att rekommendera en skulle vi föreslå att du går med Fire TV, eftersom det är mycket mer mångsidigt än Roku Ultra med Prime-abonnemanget och allting.

När det gäller att välja en streamingtjänst, kommer PlayStation Vue eller DirecTV Now att gå bra. Båda erbjuder liknande prisklasser, även om du vill hämta en strömningsenhet utöver tjänsten, kanske du tycker att DirecTV Now är lite billigare / mer värdefullt med sina erbjudanden för en gratis streamingenhet så länge du betalar i förskott några månader i förväg.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.