Hur man tittar på Storbritanniens Netflix från utlandet med IPVanish | VPN för att avblockera Storbritanniens Netflix

Om du skapade ett Netflix-konto i Storbritannien med ett UK-baserat kredit- eller betalkort behöver du inte göra någonting för att få tillgång till Storbritanniens Netflix i Europa. En EU-resolution i april 2020 gör det nu möjligt för de brittiska invånarna att fortsätta titta på Storbritanniens Netflix inom hela EU-gränsen som de skulle göra hemma. Så, så länge du befinner dig inom europeiskt territorium, behöver du bara öppna Netflix och njuta av Storbritanniens Netflix-innehåll. Men EU: s avgörande hindrar dig också från att få tillgång till lokalt Netflix-innehåll. Om du är i Frankrike och vill komma åt den franska Netflix-katalogen kan du inte göra det alls. Du får bara se UK Netflix. Om du är utanför EU: s gränser men vill se UK Netflix utomlands, måste du göra det med en VPN som IPVanish. Den här guiden visar dig vad du måste göra för att installera IPVanish VPN på din Android.


För en överblick: våra favorit VPN-tjänster

 • Express VPN Vårt bästa val
 • Nord VPN

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på dina egna problem #Android, Samsung Galaxy Watch eller #Fitbit kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man tittar på Storbritanniens Netflix från utlandet med IPVanish VPN | VPN för att avblockera Storbritanniens Netflix

Att få UK Netflix på din Android är inte så svårt. Allt du behöver göra är att se till att du ställer in IPVanish VPN ordentligt och att du är bra att gå. Stegen nedan leder dig genom hela installationsprocessen.

 1. Om du inte har en IPVanish VPN-prenumeration, besök deras huvudwebbplats och få det erbjudande du vill använda med en webbläsare på din enhet.
 2. IPVanish ger dig en 7-dagars återbetalningsgaranti om du trycker på Start Now- knappen.
 3. Välj din plan och skapa ditt konto.
 4. Välj sedan den betalningsmetod du vill ha.
 5. När du har skapat ditt IPVanish-konto öppnar du appen Google Play Store .
 6. Skriv " IPVanish ." I sökrutan .
 7. Leta efter IPVanish VPN: The Fastest VPN.
 8. Klicka på Installera .
 9. Vänta tills enheten är klar med nedladdningen och installationen av IPVanish VPN.
 10. Logga in på appen genom att ange dina IPVanish-referenser (e-postnamn och lösenord).
 11. Om du inte känner till VPN-skivor bör du trycka på Börja handledning . Annars, bara slå Skip .
 12. Eftersom du vill visa UK Netflix, se till att konfigurera IPVanish-appen först. Klicka på Land och välj Storbritannien .
 13. Under City kan du lämna Bästa tillgängliga som det är, eller manuellt kan välja en föredragen UK City. Du kan välja en stad manuellt om standardvalet är blockerat av Netflix.
 14. Under Server kan du ytterligare finjustera servern du vill genom att välja den med lägsta ms-enhet (under fliken Ping) . Ju lägre MS-siffran är, desto bättre.
 15. Gå tillbaka till föregående meny och tryck på Anslut .
 16. Det är allt! Du kan nu öppna Netflix-appen och se om du nu kan se brittiska innehåll från utlandet med IPVanish VPN.

Hur man installerar IPVanish VPN med APK

Om du inte kan komma åt Google Play Store kan du använda appens APK. Du måste se till att din Android-enhet har aktiverat funktionen Install Okänd appar .

Tänk på att dåliga APK-filer allvarligt kan skada eller äventyra din enhet eller data. Få bara APK för IPVanish VPN från länken vi tillhandahåller här.

Så här aktiverar du funktionen Installera okända appar :

 1. Öppna Inställnings- appen.
 2. Tryck på Biometri och säkerhet .
 3. Klicka på Installera okända appar .
 4. Välj webbläsarappen (som Google Chrome) som du använder för att komma åt APK-filen.
 5. Växla Tillåt från den här källan till på.

När du har förberett din Android för nedladdning av APK gör du följande:

 1. Om du inte har en IPVanish VPN-prenumeration, besök deras huvudwebbplats och få det erbjudande du vill använda med en webbläsare på din enhet.
 2. Öppna en annan flik i din webbläsare och gå till den här länken.
 3. Klicka på knappen för direkt nedladdning av APK .
 4. Vänta tills din webbläsare laddar ner APK-filen.
 5. Öppna den nedladdade APK.
 6. Klicka på Installera .
 7. Klicka på Öppna .
 8. Logga in på appen genom att ange dina IPVanish-referenser (e-postnamn och lösenord).
 9. Om du inte känner till VPN-skivor bör du trycka på Börja handledning . Annars, bara slå Skip .
 10. Eftersom du vill visa UK Netflix, se till att konfigurera IPVanish-appen först. Klicka på Land och välj Storbritannien .
 11. Under City kan du lämna Bästa tillgängliga som det är, eller manuellt kan välja en föredragen UK City. Du kan välja en stad manuellt om standardvalet är blockerat av Netflix.
 12. Under Server kan du ytterligare finjustera servern du vill genom att välja den med lägsta ms-enhet (under fliken Ping) . Ju lägre MS-siffran är, desto bättre.
 13. Gå tillbaka till föregående meny och tryck på Anslut .
 14. Det är allt! Du kan nu öppna Netflix-appen och se om du nu kan se brittiska innehåll från utlandet med IPVanish VPN.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Du kan också försöka leta efter andra lösningar som vi redan har publicerat på denna webbplats genom att följa detta exempelformat:

Webbplats: thedroidguy.com Galaxy Note10 kommer inte att aktiveras

Detta format säger Google att begränsa sin sökning på vår webbplats med hjälp av nyckelorden "Galaxy Note10 kommer inte att slås på." Om du till exempel har problem med att Galaxy Note10 inte skickar texter, skriver du bara: " Webbplats: thedroidguy. com Galaxy Note10 skickar inte texter ”i Googles sökruta. Artiklar från vår webbplats som Google finner relevanta kommer att listas.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på vår Facebook-sida.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.