Hur man tittar på rösten live online utan kabel

Om vi ​​är ärliga, tror jag att vi alla kan erkänna att kabeln är på väg ut genom dörren. Det är bara inte effektivt eller kostnadseffektivt, och nu finns det så många nya vägar att få dina favorit-TV-kanaler att kabel inte ens är nödvändig. Frågan är nu, om du inte vill ha en specifik kanal, hur får du dina favoritprogram utan kabel? Idag kommer vi att täcka det för en av våra favoritprogram, The Voice.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Streaming-enheter

För att få The Voice på din TV sans-kabel är en strömningsenhet i ordning. Detta låter dig i princip använda direktuppspelade program direkt i ditt vardagsrum, genom din TV. Här är ett par av våra favoriter:

Eld-TV

FireTV är av Amazon, och lätt att använda. Från FireTV kan du använda alla dina favoritströmningsprogram, oavsett om de är betalade för, eller gratisappar som Pandora eller Spotify. Boet med den här enheten är att det verkligen är Amazon på din TV, så att du också kan spela en hel del av dina favoritappar på din fritid, som Candy Crush.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Roku

Roku liknar definitivt mer kabel än FireTV, naturligtvis minus problemen. Men beat saken är att det var en av de första streamingapparater som den här tillgängliga, så de har funnits och vet vad de gör. Roku är väldigt bråka, så du behöver något enkelt, det kan vara vägen att gå.

Köp det nu: Amazon (Roku)

Sling-TV

Detta är vårt bästa val varje gång det gäller streamingtjänster. Sling är ett fantastiskt alternativ till kabel, eftersom du väljer de kanaler du vill, så att du inte betalar för något du inte kommer att titta på. Här hittar du NBC för att titta på The Voice, såväl som nästan alla andra kanaler du kan namnge.

Sling är förmodligen ditt bästa val för att titta på The Voice live online utan kabelabonnemang, främst för att det är så billigt! Det sänds på NBC, så du behöver Slings "Blue" -paket, som bara kör $ 25 per månad. Inte bara det, men du kan testa vattnet innan du åtar dig att köpa någonting, eftersom Sling erbjuder en gratis 7-dagars provperiod. Registrera dig för din testkörning på länken nedan.

Köp det nu: Sling

Hulu med Live TV

Medan Hulu själv inte erbjuder The Voice, kan du komma åt den via Hulu med Live TV, som erbjuder olika paketalternativ beroende på vad du hoppas på, men alla kommer med DVR, så du behöver aldrig missa en annan audition igen. Det sätter dig tillbaka cirka 40 $, men med paketet får du tillgång till deras enorma bibliotek med innehåll på begäran.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

NBC är också tillgängligt på YouTube TV för att titta på The Voice. Det kostar ungefär $ 35-40 per månad, men du får också tillgång till andra stora kanaler, som Disney, CBS, Fox-kanaler och mer.

YouTube TV är ett av de dyrare alternativen där ute och erbjuder inte nästan lika mycket värde som många av de andra streamingtjänsterna på denna lista. Koppla ihop det med ofta tekniska svårigheter och YouTube-TV är en att skymma bort från - ändå, om du vill ge det en prövning, prova gratisversionen på länken nedan.

Köp det nu: YouTube

DirecTV nu

DirectTV erbjuder nu mer än bara kabel. Med DirectTV Now kan du välja olika nivåer av prenumerationer som kommer att ändras och läggas till på kanaler från tidigare paket. NBC (kanalen som sänder The Voice) erbjuds också här, du måste bara göra lite för att se vilket paket som är bäst för dig. Paket börjar på $ 35 per månad, och beroende på hur mycket du är villig att betala i förväg, erbjuder DirecTV Now vanligtvis gratis Apple-TV-apparater och brand-TV-apparater. Kolla in det nedan.

Köp det nu: DirecTV Now

PlayStation Vue

Du kan också titta på The Voice i ett PlayStation Vue-prenumeration. Det sänds på NBC, som PlayStation Vue har (även om du kanske inte kan fånga det live, men 24 timmar efter det sänds). Du behöver inte heller en PlayStation för att använda Vue - du kan titta på Vue på din Android-smartphone, Android-surfplatta, Smart TV och många andra enheter. Kolla in det nedan.

Köp det nu: PlayStation Vue

Dom

Oavsett strömningsenhet och tjänst du bestämmer dig för att para ihop, det här är några fantastiska alternativ, och vi vet att du inte blir besviken. Och det bästa är att du kommer tillbaka att titta på The Voice på nolltid!

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar