Hur man tittar på MSNBC Live online utan kabel

Släpp slutligen din kabel- eller satellit-TV-prenumeration, men undrar hur du kan titta på några av dina favoritkanaler utan den? Tja, du har tur! Det har aldrig varit lättare att titta på live-tv utan kontrakt eller prenumeration på de stora kabelbolagen där ute. Numera kan du registrera dig för en billig streamingtjänst för att titta på dina favoritkanaler eller helt enkelt plocka upp en strömningsenhet, till exempel Fire TV Stick.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Följ med nedan, så visar vi hur lätt det är att titta på MSNBC utan ett dumt tvåårskontrakt med ett stort kabelföretag.

Streaming hårdvara

Innan vi visar de många streamingtjänster som finns tillgängliga för MSNBC finns det några hårdvarorelaterade alternativ som fungerar också. Till exempel är Roku Ultra ett bra alternativ eftersom det har MSNBC tillgängligt som en dedikerad kanal.

På liknande sätt erbjuder Amazon en dedikerad MSNBC-kanal på Fire Stick och Fire TV. Kom ihåg att du kan behöva ett separat konto med MSNBC för att kunna "logga in" för att se live-tv från den specifika kanalen.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku Ultra)

SlingTV

SlingTV är ett av de bästa alternativen för sladdar, som erbjuder a la carte-kanaler. Det finns några populära alternativ som de inte har, till exempel Fox News, men SlingTV gör det möjligt för kunder att ta MSNBC för en snurr i ett av sina paket. MSNBC finns faktiskt i deras "News Extra" -paket, som kostar en magra $ 5 per månad. Kom ihåg att du kan behöva en "kärntjänst" för att köpa tillägget News Extra. Du kan till exempel behöva prenumerera på Sling Blue-paketet för att lägga till extra till din tjänst.

Kolla in det själv nedan.

Köp det nu: Sling

DirecTV nu

Om du inte känner till DirecTV Now är det AT & T: s nya live-tv-streamingtjänst. Det hade lite av en stenig start, men det är en solid service. De erbjuder tillgång till alla dina favoritnyhetskanaler också, inklusive MSNBC. För att få tillgång till dessa kanaler måste du registrera dig för DirecTV Now: s "Live a Little" -paket, som börjar på $ 35 per månad.

Nackdelen med DirecTV Now är att det inte nödvändigtvis är en la carte som Sling TV, så att du inte kan bli lika billig av en tjänst.

Köp det nu: DirecTV Now

Hulu

Många vanliga leverantörer av videoströmmar försöker starkt konkurrera mot de stora kabel- och satellit-TV-företagen. En av dessa är Hulu, som erbjuder en ny tjänst som heter Hulu TV. Om du registrerar dig för Hulu med Live TV får du tillgång till MSNBC samt massor av andra nyhetskanaler. Du kan se dem live eller på begäran.

Hulu med Live TV kommer att kosta $ 40 per månad, men som en del av det paketet får du det vanliga Hulu-strömningspaketet ihop, så att du fortfarande kan se dina favoritprogram som inte strömmar längre. Kolla in det nedan.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

YouTube TV erbjuder tillgång till MSNBC som en del av deras $ 35 per månad prenumeration. Det kan dock vara svårt att komma åt. YouTube-TV sedan dess lanseringen har plågas av problem, som långa avbrott. YouTube TV beror också mycket på vilken "marknad" du är i för att spela innehåll från MSNBC och liknande kanaler.

Om du vill göra det, erbjuder YouTube TV en kostnadsfri testperiod innan du tar ut en prispunkt på $ 35 per månad.

Köp det nu: YouTube

PlayStation Vue

Låt inte namnet lura dig, PlayStation Vue är Sonys helt egna live-tv-streamingtjänst, och det kräver inte åtkomst till en konsol som PlayStation 4 eller PlayStation 3. Den fungerar på liknande sätt som de andra tjänsterna på denna lista, vilket tillåter du laddar ner PlayStation Vue-appen på vilken smart enhet du har. Och sedan från appen kan du smidigt se på TV. PlayStation Vue fungerar faktiskt med massor av olika enheter, inklusive Fire TV och Roku.

Precis som de andra tjänsterna som vi nämnde på den här listan erbjuder PlayStation Vue tillgång till en mängd nyhetskanaler. För att få åtkomst till MSNBC specifikt måste du registrera dig för "Access" -nivån i PlayStation Vue, som ger dig 40 $ per månad. Det kommer med massor av andra kanaler också.

Registrera dig på länken nedan.

Köp det nu: PlayStation

Dom

En nackdel med kabel-, satellit- och kabelklippning av strömmande TV-tjänster är att din kanal tillgänglighet beror på vilken "marknad" eller region du bor i. Detta beror på kontrakt och mycket byråkrati runt dessa kanaler. Som sagt. se till att kolla in de här kostnadsfria testerna för dessa tjänster för att se till att de fungerar i ditt område.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar