Hur man tittar på History Channel Live online utan kabel

Trots att kabeln har varit det traditionella sättet att fånga alla dina favoritprogram under en god tid nu, har de senaste åren strömmande enheter och tjänster blivit allmänt populära och med goda skäl. Jämfört med kabel finns det bara mindre krångel, särskilt eftersom du enkelt kan installera strömningsenheter på egen hand.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Kan du ändå få alla dina favoriter på det här sättet? Vad sägs om historiekanalen? Svaret är ja, så visar vi dig hur.

Streaming hårdvara

Det finns många fördelar med att byta till en strömningsenhet via kabel, och en stor en är ofta kostnaden. Du kommer att upptäcka att de ofta än inte är att de är under 100 $ och det är så enkelt som att gå till butiken (eller beställa online) och ansluta dem till din TV. Om det inte är en bris, vet jag inte vad det är. Här är de 2 vi rekommenderar mest:

FireTV

Amazons FireTV är en streamingenhet som förvandlar din TV i princip till en smart TV. Inte bara har du tillgång till alla dina kanalabonnemang och streamingtjänster, utan du kommer också att ha tillgång till YouTube, Pandora och till och med populära spel som Crossy Road och Candy Crush. Med FireTV är du verkligen inte begränsad till bara TV, och jag är övertygad om att Amazon kommer att utveckla detta ytterligare i framtiden. Och de erbjuder historikkanalen också!

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Roku

På Roku kan du få alla dina favoritkanaler och mer. Du har tillgång till dina Amazon Prime Video-, Sirius XM-, Netflix- och Google Play-abonnemang, men du har också dina TV- och streamingtjänstabonnemang också. När det gäller strömningsenheter har Roku varit där sedan början, och har sagt ett par gånger för att säga det mildt. Därför är det en av de mest pålitliga strömningsenheterna du hittar. Historikskanalen är också lätt tillgänglig på den.

Köp det nu: Amazon (Roku)

SlingTV

Har du någonsin blivit frustrerad över alla onödiga kanaler som ditt kabelföretag i princip tvingar dig att ha, när du bara bryr dig om några få ändå? Det är här SlingTV verkligen lyser. De erbjuder paket som passar exakt din TV-stil. Du kan välja vilka typer av kanaler / paket du gillar bäst. Och om du bestämmer dig för att du vill ha något annorlunda har du friheten att förändras utan att behöva hoppa igenom en massa bågar. Om du är selektiv och stolt rekommenderar vi starkt att SlingTV tar en bild. Den har alla dina favoriter, inklusive historikskanalen.

Köp det nu : Sling

DirecTV nu

Var inte rädd med "DirectTV." DirectTV Now är en strömningstjänst, och du behöver inte oroa dig för en satellit eller något liknande. Med denna streamingtjänst har du valet mellan fyra olika paket. Det är $ 35 för 60+ kanaler, $ 50 för 80+ kanaler, $ 60 för 100+ kanaler och $ 70 för 120+ kanaler. Men om du vill ha historikskanalen specifikt, kommer du vara glad att upptäcka att den ingår i deras lägsta prissatta paket, för bara $ 35 per månad, vilket är en fantastisk affär.

Köp det nu: DirecTV Now

Hulu

Du kan också hitta historikskanalen på Hulu med Live TV. Om du inte är bekant med Hulu, erbjuder nu, utöver deras stora streaming-bibliotek, ett paket som heter "Med Live TV", så att du kan titta på alla dina favorit-TV-kanaler, live, online. Historikskanalen är en av dessa, och för 39, 99 dollar i månaden kan du titta på historikkanalen och massor av andra kanaler.

Köp det nu: Hulu

Dom

När du väljer att handla in kabel för en streamingenhet och tjänst är det en bra idé att göra din forskning eftersom de blir så populära och fler och fler blir tillgängliga. Men vi rekommenderar verkligen dessa som en utmärkt plats att börja. Både SlingTV och DirectTV Now tillhandahåller History-kanalen, så du kan verkligen inte gå fel med någon av dem. Vi önskar er lycka till med att hitta ditt go-to-kabelalternativ!

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar