Hur man tittar på filmer offline utan internet på iPhone XS Max

En av de mest frustrerande sakerna är förmodligen när du är på väg eller reser, men av någon anledning inte har tillgång till Internet. Det betyder att du inte lätt kan hålla dig upptagen med filmer eller TV-program medan du är på språng eftersom du bara inte kan strömma dem. Men om du vill undvika den här situationen och hindra den från att hända igen, kan du planera framåt och se till att filmerna laddas ner offline för strömning utan internetuppkoppling!

Så om du inte vill fastna i ett sådant bind igen, följ sedan nedan så visar vi dig hur du kan se filmer offline utan Internet på iPhone XS Max.

Netflix

Netflix är ett bra sätt att du kan titta på filmer och TV-program offline utan internet. Det är faktiskt en ganska ny funktion som de lagt till (under de senaste åren), eftersom Netflix inte hade erbjudit något liknande för sin app tidigare. Du behöver bara se till att din prenumerationsnivå stöder nedladdning av film och TV-program offline!

När du har bekräftat det, gå bara till App Store, ladda ner Netflix och logga in med dina kontouppgifter. Därefter hittar du en film eller TV-program som du vill ladda ner till din iPhone XS Max, knacka på den och tryck på knappen Hämta. Det är så enkelt! Men om du inte ser den nedladdningsknappen, kom ihåg att Netflix endast erbjuder detta på utvalda titlar på grund av licensbegränsningar.

iTunes

Om du har iTunes på din telefon kan du ladda ner filmer och TV-program till din iPhone XS Max för visning offline. Öppna bara iTunes Store, hitta en film eller TV-program att hyra eller köpa och tryck sedan på nedladdningsknappen. Det är superlätt!

Det finns en liten nackdel med denna metod, eftersom Apple är ganska strikt med innehåll. När du laddar ner den till din telefon har du en 48-timmars timer som omedelbart startar. När timern har löpt ut tar Apple automatiskt bort filmen eller TV-serien från din smartphone, och sedan måste du ladda ner den igen och starta timern igen. Som sagt, om du tittar på saker från iTunes Store offline, se till att du gör det relativt snabbt!

Google Play-filmer

Google Play Movies är lätt det bästa alternativet för att titta på filmer och TV-program offline och utan internet. Du behöver inte prenumerera på Google Play Movies - du behöver bara hyra en film eller köpa en film eller TV-serie. Därifrån visas det i ditt Google Play-bibliotek. Det är så enkelt som att knacka på knappen Hämta i miniatyrbilden. Se bara till att vänta tills varje enskild film eller show slutför att ladda ner innan du startar en annan, eftersom Google Play Movies ofta har problem med att göra massor samtidigt.

Vi gillar verkligen Google Play Filmer för visning offline eftersom deras butik håller saker ganska på billig sida. Du kan hyra filmer billigt (vanligtvis till Redbox-priser), och de kastar ofta gratis kampanjkoder på dig. Dessutom ger Google Play Movies regelbundet branta rabatter på TV-program som Game of Thrones i deras butik.

Amazon Video

Amazon Video är en annan utmärkt tjänst för att titta på filmer offline utan Internet på iPhone XS Max. Allt du behöver är ett prenumeration på Amazon Video, eller låt det samlas in som en del av ditt Amazon Prime-abonnemang. När du har det och har laddat ner det på din telefon hittar du bara en film eller TV-program som du vill titta på offline och sedan under avsnittet Videodetaljer trycker du bara på alternativet Hämta .

Digitala kopior

Ett annat sätt att du kan se filmer offline utan internet är med digitala kopior. Om du någonsin har köpt en fysisk DVD- eller Blu-Ray-skiva inkluderar företag också en gratis digital kopia med ditt köp. Detta är vanligtvis en kod på ett papper. Följ instruktionerna på skärmen för att lösa in den, vanligtvis genom en tjänst som Vudu, och sedan får du den till din bibliotek i en tjänst som Vudu. Därifrån kan du ladda ner filen till nästan vilken smartphone eller enhet som helst för offlineuppspelning.

Dom

Som du kan se finns det många bra sätt att ladda ner filmer och TV-program för att titta offline utan internet. iTunes är förmodligen ett av de värsta sätten att ladda ner innehåll för offlinevisning, helt enkelt på grund av timern som de lägger på ditt innehåll innan det automatiskt tas bort från din telefon; Du bör dock göra ganska bra med något som Netflix, Amazon Video eller Google Play Movies.

Hur tittar du på innehåll offline och när du är på språng? Låt oss veta i kommentarerna nedan.