Hur man tittar på filmer offline utan internet på Android

Försöker du ta reda på hur du kan titta på filmer på Android utan dataanslutning? Lyckligtvis finns det i modern tid en handfull sätt att ladda ner filmer och TV-program direkt till din Android-enhet så att du kan se dem offline utan internet. Dessa metoder är helt lagliga (dvs. ingen piratkopiering) och de kommer inte heller att ge dig för mycket pengar. Det kan faktiskt vara en enorm besparing jämfört med det traditionella sättet att köpa fysiska DVD-skivor och Blu-Ray-filmer.

Så om du är redo att ladda ner dina favoritfilmer offline för att titta på media utan internetuppkoppling, se till att följa med nedan. Vi visar hur du kan göra detta möjligt med bara några korta och enkla steg! Här är hur:

Netflix

Netflix är förmodligen det bästa alternativet på vår lista för att titta på innehåll offline. Netflix gav inte länge ett sätt för folk att ladda ner innehåll för visning offline. Som sagt, detta är en funktion som streamingtjänstgiganten tillförde tjänsten för bara ett par år sedan nu, och även om de började erbjuda den gjorde de den inte väl känd.

Så om du vill använda Netflix för att visa innehåll offline, gå vidare till Google Play Store och ladda ner det på din Android-enhet. Logga in med dina kontouppgifter och sök sedan på Netflix bibliotek efter en film eller TV-program som du vill ladda ner för offlinevisning. När du hittat en show, tryck bara på knappen för att ladda ner den till din enhet. Det är värt att notera att endast vissa filmer och TV-program kan laddas ner till din Android-enhet på grund av olika licensvillkor.

När du har laddat ner bör du kunna se innehåll utan Internet!

Google Play-filmer

Om du inte har ett Netflix-abonnemang och verkligen inte vill ha något att prenumerera är Google Play Movies ett utmärkt alternativ. Med Google Play Movies har du inte ett återkommande prenumeration som du måste betala för. På den här tjänsten kan du välja att hyra eller köpa filmer (per filmbasis), eller du kan köpa enstaka TV-avsnitt eller hela säsonger om du vill. När du har någon av dessa i din besittning, gå bara till ditt bibliotek och tryck på nedladdningsknappen på filmen eller tv-serien som du vill titta på offline utan internet.

Google Play Movies är ett av våra favoritalternativ för att titta på innehåll offline eftersom det kan göras så billigt. Med Google Play-filmer kan du ofta hyra filmer till billiga Redbox-priser och ibland till och med kasta in kampanjkoder för gratis uthyrning. De erbjuder ofta branta rabatter på populära TV-säsonger också (t.ex. Game of Thrones).

Amazon Video

Amazon Video är ett annat sätt att du kan se filmer offline utan Internet på Android. Den här metoden är faktiskt ganska lik som Netflix hanterar den - du behöver bara en direkt prenumeration på Amazon Video eller ha den med i ditt Amazon Prime-köp. När du gör det kommer Amazon att låta dig ladda ner och titta på utvalda titlar offline utan Internet. Hitta en film eller TV-program du vill titta på, tryck på den, gå ner till videodetaljer och tryck sedan på den nedladdningsknappen .

Digitala kopior

Glöm inte de digitala kopior som du redan äger! Om du köper fysiska DVD-skivor eller Blu-Ray-skivor alls, finns det troligtvis en inlösenkod i ditt fall. Dra ut det från fodralet och följ anvisningarna på papperet för att lösa in din digitala kopia. Generellt tar det dig till en webbplats / tjänst som Vudu för att lösa in koden. När du löser in den kommer den att finnas i ditt digitala bibliotek för alltid, och du kan ladda ner det för offlinevisning när som helst och till vilken enhet du vill.

Dom

Det finns många olika sätt att ladda ner innehåll på Android för offlinevisning utan internet. Vi listade några av de bästa metoderna för att uppnå detta. Om du är ett stort fan av prenumerationsbaserade streamingtjänster är Netflix och Amazon Video bra sätt att titta på innehåll offline utan Internet. Men om du letar efter något med lite större bibliotek är Google Play Movies lätt vägen att gå. De är lite dyrare eftersom du måste köpa och hyra innehåll per film eller TV-program, men de har mycket mer innehåll för konsumtion, inklusive HBO: s hit Game of Thrones-serien.

Vad är ditt favorit sätt att titta på innehåll offline utan internet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.