Hur man tittar på ESPN Live Sports utan kabel på iPhone

Skulle du älska att se live-sport på ESPN, men hatar idén att behöva registrera dig för ett dyrt kabelabonnemang? Vi har en lösning åt dig, och allt du behöver är en stark internetanslutning och din iPhone.

Sling-TV

Om du vill strömma måndagskvällsfotboll på ESPN gratis kommer Sling TV att vara uppe i din gränd.

Sling TV presenterades vid Consumer Electronics Show 2015 och är en kabelströmningstjänst från Dish som vill övertyga kabelabonnenterna om att det är rätt tid att klippa sladden. Precis som Amazon Prime eller Netflix, litar Sling TV på din befintliga Internet-anslutning för att leverera innehåll till ditt vardagsrum.

Sling TV har för närvarande över 2 miljoner prenumeranter, som njuter av de branschledande låga priserna som börjar på bara 20 dollar per månad för tjänsten Sling Orange. I tjänsten ingår ESPN, AMC, CNN, HGTV, Comedy Central, Cartoon Network / Adult Swim, Historia, Disney Channel, ESPN2, ESPN3, TNT, Food Network, TBS, BBC America, Freeform, IFC, A&E, El Rey Network, Viceland, Lifetime, Travel Channel, AXS.TV, Newsy, Cheddar, Bloomberg Television, Local Now, Polaris, Maker, Flama och Galavision. Detta paket erbjuder olika kanaler till ett överkomligt pris.

Det andra paketet som erbjuds av Sling TV kallas Sling Blue. Det kostar $ 25 per månad och fokuserar på lokala kanaler. Ingår i Sling Blue är AMC, CNN, HGTV, Comedy Central, Cartoon Network / Adult Swim, History, TNT, Food Network, TBS, BBC America, IFC, A&E, El Rey Network, Viceland, Lifetime, Travel Channel, AXS.TV, Newsy, Cheddar, Bloomberg Television, Local Now, Polaris, Maker, Flama, Galavision, FOX, NBC, FOX Sports Regional nätverk, CSN regionala nätverk, NFL Network, FX, USA, Bravo, FS1, FS2, NBCSN, FXX, SyFy, NickJr, TruTV, BET, National Geographic, Nat Geo Wild, Univision och UniMas.

Du kan också prenumerera på båda paketen på en gång för $ 40 eller utöka din Sling TV-kanallista genom att köpa tilläggskanaler för $ 5 för 5 till 15 eller fler kanaler. För 5 dollar per månad kan du också köpa en moln-DVR-tjänst som kallas First Look, som låter dig spara upp till 50 timmars innehåll till ditt konto för senare. Vill du inte missa nästa Westworld-avsnitt? First Look har ryggen.

Det bästa av allt är att det inte finns några kontrakt att oroa sig för och du kan enkelt avbryta ditt prenumeration när som helst. Den enda varning är att Sling TV endast är tillgänglig för dem som bor i USA.

Skaffa ESPN i sju dagar gratis

Se ESPN med hjälp av dina Sling TV-referenser på iPhone

För att se Sling TV behöver du en spelare som Roku, Xbox One eller en Android TV-låda ansluten till din TV. Du kan också titta på Sling TV på de flesta mobila enheter, inklusive iPhone. Så länge din nedladdningshastighet är minst 1, 5 Mbps för hög kvalitet, 0, 8 Mbps för medelkvalitet eller 0, 5 Mbps för låg kvalitet, är du bra att gå.

Ljud- och bildkvaliteten på iPhone är utmärkt, och så länge din internetanslutning är upp till uppgiften kommer du aldrig se bilden frysa eller släppa.

Om du bryr dig mest om ESPN när det gäller att titta på Sling TV när du är på språng är WatchESPN iOS-appen ditt bästa alternativ. Med appen får du omedelbar tillgång till dygnet runt dygnet runt live-strömmar från ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, ESPNews, ESPN Deportes, SEC Network, SEC Network +, Longhorn Network, ACC Network Extra, ESPN Goal Line, ESPN Buzzer Beater, och ESPN-baser laddade. Allt du behöver är ditt Sling TV-användarnamn och lösenord.

Hur du installerar och använder WatchESPN-appen för att titta på ESPN på iPhone:

  1. Gå till App Store och sök efter WatchESPN (eller klicka bara här).
  2. Installera appen på din iPhone.
  3. Skapa ett Sling-konto och prenumerera på en av deras två planer.
  4. Logga in på WatctESPN-appen med dina inloggningsuppgifter.
  5. Njut av ESPN på din iPhone!

Om du har problem med anslutningen rekommenderar vi att du använder Speedtest av Ookla för att ta reda på om din Internetanslutning är tillräckligt snabb för direktströmning av mobiler. Helst vill du att din nedladdningshastighet ska vara minst 2 Mbps.

Skaffa Sling TV Free Trial

Om du vill se hur Sling TV fungerar och hur bildkvaliteten är, kan du registrera dig för det begränsade kostnadsfria testerbjudandet. Du måste ange din e-postadress och kreditkort för att registrera dig för erbjudandet, men du kommer inte att debiteras någonting förrän 7-dagars provperiod löper ut och Sling automatiskt börjar debitera för tillämpligt prenumeration. Men om du avbokar inom sju dagar behöver du inte betala något.

Skaffa ESPN i sju dagar gratis

PlayStation Vue

PlayStation Vue är en av de bästa plattformarna att streama Monday Night Football på ESPN gratis. Det är inte exakt gratis, men beroende på ditt val av paket kastas ESPN in som en kanal utan att behöva köpa det som ett tillägg.

Vad många inte inser om PlayStation Vue är att det inte är en plattform exklusiv för PlayStation - du kan ladda ner den på din telefon, använda den på din PC och ladda ner den som en app på en mängd andra plattformar.

PlayStation Vue är en av de dyrare plattformarna där ute, men de har en oändlig mängd kanaler och innehåll som du kan titta på. Så beroende på vad du vill titta på ovanpå ESPN kan PlayStation Vue vara för dig.

Den mest prisvärda PlayStation Vue-planen med ESPN börjar på 39, 99 dollar.

DirecTV nu

DirecTV Now är ett annat utmärkt val. Om du vill streama Monday Night Football gratis på det är det en liknande situation som PlayStation Vue där det helt enkelt är en annan kanal som kastas in i ditt paket. En plan med ESPN i den börjar på $ 50 per månad, vilket sätter dig högre än Vue.

DirecTV brukade nu arbeta med cirka $ 35 per månad, men de har sedan höjt sina priser. Men de roterar regelbundet erbjudanden till där du kan få det för $ 35 per månad för förstagenter som registrerar sig för prenumerationen.

Denna plattform är totalt sett en av de dyrare som finns där ute. Men DirecTV har nu mycket mer innehåll än de flesta andra plattformar där ute. Och du kan titta på det längre, eftersom de har applikationer tillgängliga på de flesta hemmagångs- och mobilplattformar.

Med sina egna DVR-alternativ också kommer du aldrig att missa en show om du kör sent.

Dom

Som du kan se finns det många sätt att titta på ESPN Live Sports utan kabel på iPhone. Tyvärr finns det inte många sätt du kan streama Monday Night Football gratis. De flesta av dessa paket klumpar helt enkelt in det med alla sina andra kanaler, så du kan se det som gratis, på ett sätt, och om du jämför alla de andra fantastiska kanalerna som ingår i.

Har du en favoritströmningsplattform för att fånga ESPN Live Sports utan kabel? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!