Hur man tittar på ESPN Live online utan kabel

ESPN kan vara en av de svåraste kanalerna att avbryta om du planerar att dikta ditt kabelabonnemang för något mindre dyrt och utan kontrakt. Du kanske kan leva utan föreställningar som NCIS och 60 Minutes, men ingen vill missa Monday Night Football, Thursday Night Football och särskilt säsongens säsonger på söndagar.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du hoppades att du skulle kunna hitta ett sätt att hålla ESPN i ditt arsenal i din sökning efter strömningstjänster utan kontrakt, ja, du har tur! Du kan fortfarande titta på ESPN, även utan kabelabonnemang - följ med nedan så visar vi dig hur!

Streaming-enheter

En av de bästa platserna att börja titta på ESPN online är via en strömningsenhet. Om du letar efter något överkomligt är både Amazon Fire TV och Roku Ultra fantastiska alternativ för dig. Och de är inte bara prisvärda, utan de är också av hög kvalitet - du får en riktig filmupplevelse av dessa enheter.

Och naturligtvis kommer du också kunna fånga dina favorit ESPN-program på dessa enheter. Både Fire TV och Roku Ultra har WatchESPN-appen tillgänglig i sina respektive appbutiker. Det är så enkelt som att ladda ner appen och logga in med ditt WatchESPN-konto. Du kommer att kunna fånga alla dina favoritsportspel (och kommentarer) live utan kabel i en jippy.

Kom igång på en av länkarna nedan.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

SlingTV

Om du inte köper en strömningsenhet är ett av de bästa sätten du kan se ESPN live online utan kabelabonnemang via SlingTV, en a la carte-streamingtjänst. Om du vill fånga ESPN (och massor av andra kanaler) billigt, kan du registrera dig för SlingTV Orange-paketet för bara $ 20 per månad.

Naturligtvis kanske du inte vill skylla ut $ 20 per månad direkt utan att kolla in det. Därför erbjuder Sling en kostnadsfri testversion till sin tjänst. Innan du tappar ut kontanter kan du prova vad de har att erbjuda gratis i 7 dagar. Kom igång på länken nedan.

Köp det nu: SlingTV

Hulu med Live TV

Om du är bekant med Hulu alls, kan du bli förvånad över att se att den ursprungliga videoen på begäran bara streamer nu erbjuder Live TV. Det är de och för en skrikande affär! För 39, 99 dollar per månad får du tillgång till en hel mängd live-TV-kanaler, inklusive ESPN. Inte bara det, utan även i den kostnaden är åtkomst till Hulus hela biblioteket för video on-demand.

Kolla in det på länken nedan.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

Google erbjuder en live-tv-tjänst via YouTube nu och kallar det YouTube-TV. Google erbjuder ett liknande pris här och slår knappast Hulu i värde. Du kan få tillgång till massor av kanaler för $ 40 per månad, inklusive ESPN. Det är svårt att motivera det här prenumerationen helt enkelt för att du inte också får tillgång till ett massivt videobibliotek som du gör med Hulu, och inte bara det, men YouTube TV är känd för ofta avbrott, så du kanske missar en show på grund av till det.

Köp det nu: YouTube

DirecTV nu

DirecTV Now är en annan utmärkt strömningsleverantör som också erbjuder livevisning av ESPN till alla sina kunder. Och vi menar dem alla, eftersom du kan börja titta på ESPN på DirecTV Nows lägsta streamingpaket "Live a Little." Du kan strömma ESPN och många fler av dina favoritkanaler för bara $ 35 per månad med detta paket. Kolla in det nedan.

Köp det nu: DirecTV Now

PlayStation Vue

Den sista platsen du kan titta på ESPN är på PlayStation Vue. Nej, du behöver inte en PlayStation för att titta på Vue (även om du fortfarande kan strömma Vue på en) - du behöver bara en enhet (smartphone, surfplatta, Smart TV) med en app store, och du kan se alla av dina favoritkanaler, inklusive ESPN. ESPN kan ses som en del av Vues lägsta nivåpaket som kallas "Access". Det kan hämtas för $ 40 per månad, men en kostnadsfri testversion är tillgänglig för dem som inte är säker på det. Kolla in det nedan.

Köp det nu: PlayStation Vue

Dom

Så, med alla dessa alternativ, vad ska du göra? Vi rekommenderar att du registrerar dig för SlingTV. Av alla dessa alternativ är det det billigaste och mest värdefulla där ute, och slår alla sina konkurrenter med nästan 20 $ per månad. För $ 20 per månad (det är praktiskt taget ett Netflix-abonnemang!) Får du tillgång till ESPN och alla dina favoritkanaler! Och ytterligare några dollar kan du börja lägga till dussintals andra kanaler också om du någonsin vill. Det är det bästa alternativet här.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.