Hur man tittar på detta är oss live online utan kabel

This Is Us är för närvarande en av TV: s mest populära program, och om du släpper kabel är det förståeligt varför du skulle vara rädd för att missa den. Men ett kabelabonnemang är extremt dyrt, och det skulle vara mycket billigare att se This Is Us live online med några som är billigare och inte har de vansinniga kontrakten och extra avgifter. Så om du tar bort kabelräkningen finns det fortfarande några sätt att fånga det senaste avsnittet av This Is Us.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Följ med nedan, så visar vi dig hur du kan ställa in det!

Streaming hårdvara

Om du vill titta på This is Us live online utan kabel kan du göra det ganska enkelt med Fire TV och / eller Roku Ultra. NBC-appen är tillgänglig på båda strömningsenheterna, även om du måste registrera dig för ett prenumeration direkt hos NBC för att titta. Det är väldigt billigare än ett kabelabonnemang, och det är från månad till månad, det finns inga kontrakt här.

Dessutom behöver du någon form av strömmande hårdvara. Fire TV eller Roku Ultra är både bra och relativt billiga att komma in på. Inte bara det, utan de kan förvandla nästan vilken TV som helst i ditt hus till en Smart TV. Du kan kolla våra två toppval nedan.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

Sling-TV

Därefter kan du hitta NBC-appen för att titta på This is Us live online utan kabel på Sling TV-streamingtjänsten. Jämfört med kabelabonnemang är Sling TV relativt nytt i spelet, men medför allvarlig konkurrens. För endast $ 25 per månad (du måste köpa Blue-paketet, inte det billigare Orange-paketet) kan du få NBC-appen i ditt paket och börja titta på Sling TV på alla enheter (även din telefon eller surfplatta) nästan omedelbart.

Det finns inget åtagande här, det är enbart ett månadsabonnemang, och om du inte är säker på det erbjuder de en 7-dagars gratis provperiod. Starta rättegången på länken nedan.

Köp det nu: Sling TV

Hulu

Du kan också titta på This is Us live online med Hulu. Om du inte visste, erbjuder Hulu nu sin egen "With Live TV" -tjänst. Det sätter dig tillbaka ungefär $ 40 per månad, men du får en hel massa kanaler samt tillgång till Hulus hela on-demand videobibliotek. I likhet med Sling erbjuder Hulu också en kostnadsfri provperiod, men bara i fem dagar.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

Googles helt nya YouTube-TV är en annan plats där du kan se This is Us live online, eftersom de erbjuder NBC-appen för streaming. YouTube TV är verkligen nytt i spelet och de arbetar fortfarande med många av egendomarna - till exempel har de ofta avbrott, så du kan faktiskt missa en show på grund av detta. I likhet med Hulu sätter det dig tillbaka $ 40 per månad.

Köp det nu: YouTube TV

DirecTV nu

AT & T's DirecTV Now är en utmärkt plats att titta på This is Us online. Sling erbjuder en av de bästa streamingupplevelserna online, men om du var tvungen att välja ett alternativ skulle det vara DirecTV Now - upplevelsen är super konkurrenskraftig. Om du betalar i förskott ett par månader i förväg ger de dig antingen en gratis Fire TV eller Apple TV. Inte bara det, utan du kan avbryta prenumerationen när som helst.

Dessutom behöver du bara registrera dig för deras lägsta nivåpaket för att titta på NBC. Det är deras "Live a Little-paket", som bara kostar dig $ 35 per månad. Kolla in det nedan.

Köp det nu: DirecTV Now

PlayStation Vue

PlayStation Vue är det sista stället du kan se This is Us; men du kommer inte att kunna se det live. Ända sedan Vue gick landsomfattande här i USA, drog många av TV-kanalerna ut, vilket bara gav Vue möjlighet att låta sina kunder titta på sin favorit-TV på begäran, 24 timmar efter att de sänts. Så du kommer att kunna se det på begäran på Vue, men du kommer inte att kunna se This is Us live.

Köp det nu: PlayStation Vue

Dom

Så vilken tjänst ska du gå till? Vi rekommenderar att du använder Sling TV: s Blue-paket. Med bara 25 dollar per månad är det den billigaste tjänsten på den här listan och kan nås från nästan alla enheter - det gör den till den perfekta lösningen för resenärer, eftersom du kan titta på din telefon eller surfplatta. Och om du inte är 100% säker på Sling TV erbjuder de en av de bästa försöken där ute, så att du kan se hela sju dagar gratis. Om du bestämmer dig för att du inte gillar Sling under din provperiod behöver du inte betala för något, helt enkelt avbryta ditt prenumeration. Kom igång med din kostnadsfria testversion här.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar