Hur man tittar på Big Bang Theory Live Online utan kabel

The Big Bang Theory kanske är en av de mest populära TV-programmen där ute just nu, men liknar NCIS kan sladdskärare bli lite besvikna. The Big Bang Theory sänds på CBS, men CBS har dåligt stöd för streamingtjänster. Tyvärr kommer du bara inte att kunna hitta det i något av Sling TV-paketen, och du kommer inte heller kunna se på AT & T's DirecTV Now; Men det finns fortfarande några (relativt billiga) alternativ tillgängliga för dig.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du vill sänka kabelabonnemanget men inte vill ge upp The Big Bang Theory följer du nedan nedan så visar vi dig de bästa platserna där du fortfarande kan se den live online.

Amazon och Roku Streaming

Normalt har Fire TV och Roku inte så mycket bra stöd för enskilda kanaler, men i detta fall erbjuder CBS sin All Access-app på både Fire TV och Roku. Det kostar dig cirka $ 5, 99 per månad (plus kostnaden för strömmande hårdvara om du inte redan har det), men du kan se The Big Bang Theory live, liksom någon av dina andra favorit CBS visar.

Om du redan har missat några säsonger under säsongen, var inte rädd! Med CBS All Access kan du gå igenom och ta reda på vad du redan har missat, eftersom CBS erbjuder video on-demand-versioner av sina populära TV-program.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

Hulu med Live TV

Om du redan har Hulu, kommer du att bli glad att höra att du kan se The Big Bang Theory med deras "med Live TV" -paket. Hulu har nyligen lagt till detta i sin sortiment, så att du kan titta på direkt-TV på din smartphone, surfplatta, Smart TV osv. Så länge du har en aktiv med Live TV-prenumeration, kommer du att kunna se live-TV online var du än är, inklusive The Big Bang Theory.

Hulu med Live TV kostar cirka 39, 99 dollar per månad, vilket ger dig oändliga alternativ för Live TV. Utöver detta får du också tillgång till Hulus bibliotek för on-demand-video. Så du betalar verkligen $ 29, 99 per månad om du inkluderar det i priset. Är du inte säker på priset? Hulu erbjuder en kostnadsfri testversion med Live TV som du kan ta för en snurr.

Kom igång på länken nedan.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

En annan plats som du kan se The Big Bang Theory är på YouTube TV. Google kunde säkra ett avtal med CBS, och det är bara lite billigare än Hulu med Live TV. Det kostar $ 34, 99 per månad, men YouTube TV erbjuder en kostnadsfri prövning för dem som inte är säkra på det precis utanför fladdermattan. Nackdelen: YouTube TV har ofta blackouts, så chansen att du inte kan se The Big Bang Theory på grund av driftstopp är faktiskt ganska hög.

Ändå kan du ta en bild och se vad det handlar om på länken nedan.

Köp det nu: YouTube

PlayStation Vue

Du kan titta på CBS-innehåll på PlayStation Vue, men ända sedan Vue gick över hela landet har det blivit omöjligt att titta på liveinnehåll från en handfull nätverk, inklusive CBS. Denna förmåga kan komma tillbaka vid ett senare tillfälle, men för tillfället kommer CBS att tillåta dig att se avsnitt 24 timmar efter att de släppts på PlayStation Vue. Så du kommer inte att kunna fånga The Big Bang Theory live, men du kommer åtminstone kunna strömma under säsongens avsnitt inte länge efter att de har sänts.

Du kan komma igång med PlayStation Vue “Access” -paketet, som kostar 39, 99 dollar per månad. Precis som alla andra tjänster på den här listan, om du inte är säker på det, kommer Sony att ge dig möjligheten att registrera dig för en kostnadsfri testversion för att se om du gillar den (du kan faktiskt registrera dig gratis testa hela vägen upp till dess högsta nivåpaket).

Kom igång på länken nedan.

Köp det nu: PlayStation

Dom

Som ni ser finns det inte många alternativ att se The Big Bang Theory live online utan kabel, men du har några. Alternativen från streamingtjänster är ganska dyra, men är inte dåliga när du faktorerar alla andra alternativ du får. Det mest ekonomiska alternativet där ute är att plocka upp en strömningsenhet - som Roku Ultra eller Fire TV - och registrera sig för CBS All Access-prenumerationen.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.