Hur man tittar på American Idol Live online utan kabel

Letar du efter att bli av med kabeln? Många människor gör det av många skäl. Ett av dessa skäl är det ekonomiskt, det är rån på motorvägen. Mellan en månatlig betalning och dolda avgifter är det bara frustrerande. Ett annat skäl är hur besvärligt det är. Det handlar inte bara om att ansluta något, utan du måste ringa och låta någon komma ut för att gå på ditt tak varje gång vinden blåser på ett visst sätt. Och för vissa är det enkelt: de gillar bara inte kabel. Tusentals shower, och ingenting att titta på. Eller, när deras favoritprogram är på, kanske en annan överlappar varandra. Det är ofta fallet med American Idol (samtidigt som The Voice!), Men hur är det med människor som vill titta på båda?

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Idag ska vi visa dig hur man får American Idol live online, utan kabel.

Eld-TV

FireTV är allt annat än alla affärer. Med denna streamingenhet från Amazon kan du faktiskt ha mycket roligt. Många av de populära appspelen du känner och älskar kan spelas på här, liksom Pandora, Spotify, Netflix, och så vidare. Men en annan extra kostnad är att om du får fjärrkontrollen med Alexa-integration kan du beställa en pizza direkt från fjärrkontrollen. Som en extra bonus kan du ladda ner ABC-appen på Fire TV för att titta på American Idol.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Roku

Roku liknar mer kabeln, men du kan också se dina prenumerationer härifrån, till exempel Netflix eller Pandora. Det finns tre olika paket att kolla in (Roku, Ultra och TV). Det är enkelt, det är snyggt och verkligen ingen krångel, vilket är fantastiskt för en enhet som denna. I likhet med Fire TV kan du ladda ner ABC-appen för att se American Idol live online.

Köp det nu: Amazon (Roku)

Sling-TV

SlingTV är verkligen ett utmärkt val för en streamingtjänst, eftersom de har så många minipaket att välja mellan. De skryter av att vara TV, a la carte, och de är verkligen. Med SlingTV kan du säga adjö till värdelösa kanaler och bara ha exakt vad du vill. Den bästa delen? Det finns ingen skyldighet att behålla dem. Om du vill ändra det från en månad till en nästa, gå vidare. För American Idol specifikt erbjuder SlingTV både Fox och ABC.

Som vi alltid säger, Sling TV är verkligen ett bra alternativ helt enkelt på grund av det värde de erbjuder - super låga priser för faktiskt en hel del kanaler. Och du behöver inte oroa dig för att betala för ett prenumeration direkt, eftersom Sling TV erbjuder en kostnadsfri 7-dagars provperiod för att ta tjänsten för en snurr innan du beskjuter kontanter. Registrera dig för en kostnadsfri testversion på länken nedan.

Köp det nu: Sling

Hulu med Live TV

Hulu med Live TV kanske är lite dyrare, men det kanske inte är ett problem för dig, och vi ser det snällt om det går ut. Hulu med Live TV erbjuder DVR, åtkomst från vilken skärm som helst i huset, och du får tillgång till allt tillgängligt på Hulu själv. Det är fantastiska funktioner för kostnaden, åtminstone tror vi det. Och ABC och Fox ingår båda i Hulu med Live TV.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

YouTube TV är en ganska ny aktör på området, men deras teknik är intressant. Du kanske inte har haft kabel alls, och du vill bara gå längre än att titta på klipp av American Idol online. Om din familj tittar på mycket YouTube, gjuten på din TV, kommer du att hitta YouTube TV mycket bekant. Både ABC och Fox är tillgängliga på YouTube TV.

Köp det nu: YouTube

DirecTV nu

Om du är något som jag, skuggar du bort allt som låter fjärrkabel. Men i det här fallet försäkrar jag er att Direct TV Now är annorlunda! Det är verkligen en strömningstjänst som Direct TV skapade, och inte något dåligt. Du kan få American Idol på Direct TV Now, genom både Fox och ABC.

Köp det nu: DirecTV Now

PlayStation Vue

Fox och ABC är också tillgängliga via PlayStation Vue. Det som verkligen är snyggt med detta är att om du har en PS4 eller liknande versioner kan du hoppa över strömningsenheten helt och bara strömma direkt genom din konsol. Om du har en PlayStation rekommenderar vi starkt att du får PlayStation Vue för alla fördelar den har att erbjuda.

Köp det nu: PlayStation

Dom

Men du bestämmer dig för att titta på American Idol, vi tycker att många av dessa är fantastiska alternativ. Så shoppa runt och se vad som passar bäst för det du letar efter. Så småningom hittar du det perfekta paret för att få tillgång till American Idol när du vill titta på det.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.