Hur man tar Google Pixel 3 XL-skärmdump

Att veta hur man tar Google Pixel 3 XL-skärmdump kan vara praktiskt i vissa situationer. Det kan finnas olika skäl till varför användare kanske vill ta en skärmdump av enheten. Om du en av de användare som ännu inte vet hur man tar en skärmdump på en Google Pixel 3 XL har du kommit till rätt inlägg.

Innan vi fortsätter ska vi påminnas om att vi ger svar på Android-problem. Om du letar efter lösningar på ditt eget #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Metod 1 för att fånga skärmdump av Google Pixel 3 XL:

Det är enkelt att ta en bild av din Google Pixel 3 XL3. Det första sättet att göra det är genom att göra följande steg:

  1. Förbered skärmen eller bilden på din Pixel 3 XL som du vill fånga.
  2. På din Pixel 3 XL håller du samtidigt ned ström- och volymknapparna .
  3. När skärmen har tagits framgångsrikt kan du gå till Foton> Album> Skärmbilder för att kontrollera bilden.

Metod 2 för att fånga skärmdump av Google Pixel 3 XL:

Det andra sättet att ta en skärmdump för Google Pixel 3 XL är via Power-menyn. Så här gör du:

  1. Förbered skärmen eller bilden på din Pixel 3 XL som du vill fånga.
  2. På din Pixel 3 XL, tryck samtidigt på strömbrytaren och tryck sedan på skärmbildsikonen .
  3. När skärmen har tagits framgångsrikt kan du gå till Foton> Album> Skärmbilder för att kontrollera bilden.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.