Hur man tar en skärmdump på Samsung Galaxy S10 Plus

Det finns flera sätt att ta en skärmdump på din Samsung Galaxy S10 Plus men för mig skulle jag bara använda två enklaste metoder. Dessa metoder fungerar på din enhet ur lådan. Naturligtvis behöver du inte ändra några inställningar eller ladda ner appar bara för att kunna fånga skärmen.

I det här inlägget kommer jag att gå igenom dig hur du enkelt tar en skärmdump på din Galaxy S10 Plus. Jag är säker på att de metoder som jag kommer att visa dig i den här artikeln kan hjälpa dig mycket, särskilt om du har uppdaterat från en mellanstor Android-enhet till S10 Plus. Om du är en av ägarna till den här telefonen och undrar hur du tar en skärmdump kan du fortsätta läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig.

Men innan vi faktiskt går vidare till våra självstudier, om du har andra problem med din telefon, kan du besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Om du behöver mer hjälp med ditt problem, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Ta en skärmdump på Galaxy S10 Plus med knappar

För den här metoden behöver du bara trycka ihop ett par knappar så kommer skärmen att fångas. Det finns ingen inställning för att inaktivera eller aktivera detta och det är faktiskt standard sättet för nästan alla Android-enheter att ta en skärmdump. Så här görs det på din Galaxy S10 Plus ...

 1. Öppna innehållet du vill fånga och se till att det visas på skärmen.
 2. Tryck på Volym ned och strömknapparna samtidigt.
 3. Skärmen blinkar en sekund och det är ett tecken på att skärmen fångades.
 4. Skärmdumpen kan nås eller ses via Galleri.

Personligen föredrar jag att använda den här metoden om jag använder andra Android-enheter. Men jag använder Samsungs flaggskepp som Galaxy S10 Plus, det finns ett annat väldigt enkelt sätt, och ganska cool, att ta en skärmdump.

Hur du avaktiverar Bixby på Samsung Galaxy S10 Plus

Ta en skärmdump på Galaxy S10 Plus med Palm Swipe

Medan jag föredrar den första metoden om jag använder andra Android-enheter, är den här min favorit om jag använder en av Samsungs flaggskeppstelefoner. Det är alltid fascinerande att tänka att du kan använda din hand som om det är en skanner och inte bara det, du behöver inte perfekt tid trycka på två tangenter som den ovan. Allt du behöver göra är att köra sidan av handen från en kant på skärmen till den andra och det är det. Följ dessa enkla steg för att få en skärmdump med hjälp av Galaxy S10 Plus 'Palm Swipe-funktion:

 1. Öppna innehållet du vill fånga och se till att det visas på skärmen.
 2. Dra sidan av din hand från en kant på skärmen till den andra. Du kan svepa den från vänster till höger eller vice versa.
 3. Skärmen blinkar en sekund och det är ett tecken på att skärmen fångades.
 4. Skärmdumpen kan nås eller ses via Galleri.

Den här funktionen måste aktiveras i tidigare Galaxy-modeller för Galaxy S10 Plus och dess varianter, den är aktiverad ur lådan.

Fixa "Tyvärr har Instagram slutat" på Samsung Galaxy S10 Plus

Jag hoppas att vi har kunnat kasta lite ljus när det gäller att ta skärmdumpar på Galaxy S10 Plus. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Fixa "Tyvärr har Twitter slutat" på Samsung Galaxy S10 Plus
 • Hur man fixar Samsung Galaxy S10 Plus som går långsamt
 • Samsung Galaxy S10 Plus WiFi-anslutning fortsätter att sjunka