Hur man tar bort spionappar i Galaxy S4 som spårar Android-telefonen

Spionappar som spårar Android-telefon blir mycket populära nuförtiden. Det beror på att det kommer med många fördelar som lokalisering, samtals- och SMS-vidarebefordran, lagrad foto- och videovisning, miljöbelysning och mer. Detta gör det mycket användbart för föräldrar, arbetsgivare, partners och för människor som ständigt förlorar sina enheter.

Men detta är en av de mycket missbrukade apparna också. När någon sätter spår på Android-appen i din enhet är din integritet mycket kompromitterad. Dessutom äter vissa appar som dessa minnet på din enhet som driver din processor att köra mer än vanligt. Således kan det vara en fråga för ofta överhettning av din enhet också.

Dessutom tenderar dessa appar att ansluta till Internet på egen hand eller när de utlöses av den som installerade den, så du är definitivt skruvd om du inte har en dataplan med din operatör.

De flesta av dessa appar är dolda från telefonägarens enkla vy även när alla appar på smarttelefonen öppnas. De flesta antivirusprogram eller antivirusprogram har inte heller den nödvändiga funktionen för att upptäcka eller ta bort dem.

1. Spåra Android Phone Software

Så, ett sätt att ta bort dem är att använda spionappdetektorer eller removers från Google Play-butiken. Bland de appar som har fått höga betyg från användare är Anti Spy Mobile Free, Spy App Detector, Find Spy Apps och andra.

2. Återställ fabrik

Ett annat snabbt sätt att ta bort dem utan att ladda ner appar från tredje part är genom en fabriksåterställning, vilket kan göras med följande steg:

a. Tryck på menyknappen .

b. Öppna inställningarna .

c. Välj konton .

d. Välj alternativet Säkerhetskopiera och Återställ .

e. Klicka på kommandot Factory Data Reset .

f. Bekräfta din åtgärd när en snabbmeddelande dyker upp.

Se till att säkerhetskopiera alla viktiga data i din Android-telefon men innan du gör detta. Det bör noteras att ovanstående steg för fabriksåterställning är för Galaxy S4. Metoden kan variera beroende på versionen av ditt Android OS eller enhet. I stället för att välja Konton till exempel kräver andra telefoner att välja Sekretess .

Skicka dina frågor och förslag via e-post till oss

Jag hoppas att informationen som lämnats här på något sätt hjälpte. För fler frågor om Android-enheter, skriv till oss på [e-postskyddad]. Var bara detaljerad så mycket som möjligt i dina frågor så att vi effektivt kan hitta ditt problem och hjälpa dig hitta rätt lösning för det.

Användare som har något att bidra med i ämnet kan också dela sina åsikter och förslag via [e-postskyddad] eller i kommentarrutan nedan.

Besök även avsnittet Mailbag för mer artiklar.