Hur man tar bort Samsungs Bixby-knapp på Galaxy S10

Att omforma Samsungs Bixby-knapp är ett sätt att förhindra att Bixby startar på din Galaxy S10. Med ett användargränssnitt har användarna fortfarande inte ett alternativ att inaktivera knappen men eftersom den nu kan flyttas är den mer användbar än någonsin. Du kan faktiskt välja en app som du vill öppna när du trycker på knappen. Vi vet säkert att många kunde uppskatta detta nu än för ett par år sedan.

Fortsätt läsa eftersom vi kommer att leda dig igenom hur du kan omforma Samsungs Bixby-knapp så att du kan öppna en app som du vanligtvis använder i stället för företagets röstassistent. Innan vi flyttar, om du letar efter en lösning på ett problem med din Galaxy S10, måste du dock besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Hitta problem som liknar dig och känn dig fri att använda våra lösningar. Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss när som helst genom att fylla i vårt frågeformulär.

Hur du byter om Samsungs Bixby-knapp

 1. Starta inställningar och tryck sedan på Avancerade funktioner .
 2. Tryck på Bixby-tangenten och välj Dubbeltryck för att öppna Bixby .
 3. Aktivera Använd väljarknappen med en tryck .
 4. Tryck inuti Använd ett enda tryckområde och tryck på Öppna app .
 5. Klicka nu på knappen Inställningar och välj sedan appen du vill ha.

Efter det öppnas appen du valt när du trycker på och Bixby-knappen. Men om du tidigare inaktiverade knappen på grund av oavsiktliga tryck kommer du ansikte mot ansikte med samma problem när enstaka tryckning är aktiverad igen.

Hur du avaktiverar Bixby på Samsung Galaxy S10

Med enda tryck aktiverat kan du också välja att köra ett snabbkommando istället för att öppna en app. När du väljer det här alternativet fungerar naturligtvis inte alternativet att öppna en app. Om du vill testa den här funktionen, gör du så här:

 1. Starta inställningar och tryck sedan på Avancerade funktioner .
 2. Tryck på Bixby-tangenten och välj Dubbeltryck för att öppna Bixby .
 3. Aktivera Använd väljarknappen med en tryck .
 4. Tryck inuti Använd ett enda tryckområde och tryck på Kör snabbkommando .
 5. Klicka på plustecknet längst upp till höger på skärmen.
 6. Ge titel till Quick Command.
 7. Lägg till kommando.
 8. Klicka på Spara .
 9. Välj snabbkommando på den nya skärmen.

Och det är så att du kan omforma Samsungs Bixby-knapp på din Samsung Galaxy S10. Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Vad gör man om Galaxy S10 Google Play Store fortsätter att krascha | fix för "Tyvärr har Google Play Store slutat"
 • Hur du använder ditt ansikte som lösenord för Galaxy S10 | enkla steg för att ställa in ansiktsigenkänning
 • Vad man ska göra om Galaxy S10 visar wifi-ansluten men inget internet
 • Hur man fixar trådlös laddning från Galaxy S10 fungerar inte | enkla lösningar för problem med trådlöst slut