Hur man tar bort fingeravtryck på Galaxy S10 | enkla steg för att ta bort fingeravtryck

Det finns bara fyra fingeravtryck som kan läggas till din Galaxy S10. Om du vill lägga till ett nytt och det inte finns något kortplats för det har du inget annat val än att ta bort ett tidigare registrerat. Oavsett anledning är att ta bort eller ta bort ett sparat fingeravtryck på Galaxy S10 är lika enkelt som att lägga till ett. Följ stegen nedan för att göra det.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man tar bort fingeravtryck på Galaxy S10

Så här tar du bort ett sparat fingeravtryck på din Galaxy S10:

  1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
  2. Öppna Inställnings-appen.
  3. Tryck på Biometri och säkerhet.
  4. Knacka på fingeravtryck. Om du uppmanas att ange den aktuella PIN-koden, lösenordet eller mönstret.
  5. Välj fingeravtrycket som du vill ta bort. Om du vill markera alla trycker du på och håller i ett fingeravtryck tills du väljer det och tryck sedan på Alla (överst till vänster). När det är markerat visas ett blått kryssmärke till vänster om fingeravtrycket.
  6. Knacka på Ta bort (övre höger).
  7. För att bekräfta, läs igenom ansvarsfriskrivningen och tryck sedan på Ta bort.
  8. Det är allt. Du har nu tagit bort ett fingeravtryck från din enhet.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.