Hur man tar bort eller döljer skåran på LG G7 ThinQ

Efter Apples ledning är de senaste Android-flaggskeppsenheterna 2020 idrottsgrenar nu det ökända Notch. Det har en harmonisk nödvändighet i Apples iPhone X och senare modeller, men vi kan inte se något liknande på Android-enheter. Vi tror att skåpet, särskilt i en LG G7 ThinQ, bara använder fastigheter på din skärm utan att ge dig ett verkligt värde vad gäller funktionalitet. För de oinitierade är skåpet vi pratar om den svarta rutan överst på skärmen. Annat än att ta ett utrymme på skärmen, är det bara funktionen att hysa den framåtvända kameran och andra sensorer. Om du är en av användarna som tycker att hacket är irriterande eller fult är nedanstående sätt att bli av med det.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Metod 1: Ta bort eller dölja skåran på LG G7 ThinQ under menyn Inställningar

Det enklaste sättet att dölja skåran på den här enheten är att använda alternativet i Inställningar. Så här gör du:

  1. Öppna Inställnings-appen.
  2. Tryck på Display.
  3. Klicka på Ny andra skärm.
  4. Klicka på den anpassade alternativknappen. LG erbjuder fler anpassningsalternativ för sin nya andra skärm-funktion. Du kan ändra färg eller justera hörnen genom att växla till App Corners-alternativknapparna.

Metod 2: Ta bort eller dölja skåran på LG G7 ThinQ ThinQ med hjälp av en app

Det andra alternativet att ta bort Notch på LG G7 ThinQ är att använda en tredjepartsapp som Nacho Notch. Det finns andra dedikerade appar som Nacho Notch för att utföra denna uppgift, men vi håller oss till den här eftersom den är den enda vi hittills har använt. Denna app kan laddas ner gratis från Play Store och kräver inte mycket information för dig. Om du inte vill använda Nacho Notch kan du säkert använda andra liknande.

Till skillnad från det inbyggda alternativet för att dölja skåran kommer Nacho Notch inte att göra utrymmena runt skåran värdelösa. Det lämnar statusfältet runt det användbart, så att meddelanden och ikoner kan fortsätta att visas överst. För att göra det enklare att använda kan du lägga en Nacho Notch-snabbinställningsbricka i meddelandelådan. Detta gör att du snabbt kan aktivera eller inaktivera den.

Nacho Notch fungerar inte på låsskärmen så haket bör fortfarande vara synligt där.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.