Hur man synkroniserar Fitbit Versa till Android

Det är enkelt att synkronisera en Fitbit-enhet. I den här korta självstudien visar vi dig hur du synkroniserar en Fitbit Versa till en Android-telefon eller surfplatta. Vi hoppas att du hittar den här handboken som användbar.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man synkroniserar Fitbit Versa till Android

Är du en Android-användare och undrar hur du kan synkronisera din Fitbit Versa till din enhet? Den här felsökningsguiden ska hjälpa dig.

Hur synkroniserar Fitbit Versa?

Om du har använt elektroniska apparater under någon tid nu har du antagligen hört talas om ordet "synkronisering" eller "synkronisering" nu. Synkronisering är kort för synkronisering och innebär i princip överföring av data från en enhet till en annan. Inom ramen för din Fitbit Versa innebär det att du överför information eller data som samlats in av din klocka till din Fitbit.com-konto-instrumentbräda eller till din telefon eller surfplatta Fitbit-app-instrumentpanelen. Instrumentpanelen är där du kan hålla reda på de aktiviteter du har gjort, till exempel dina mål, timmars sömn, mängden vatten och mat du har tagit, utmana vänner osv. För att synkronisera, din Fitbit Versa måste fungera med din telefon, surfplatta eller telefon med Bluetooth. Se till att Bluetooth-funktionen fungerar på båda enheterna.

Hur man synkroniserar Fitbit Versa med Fitbit-appen

Om de konfigureras korrekt, synkroniseras dina Fitbit Versa-data på egen hand med din Fitbit-app på din telefon eller surfplatta. Det finns ett par inställningar som du kan aktivera att hända. För bästa resultat vill du hålla synkroniseringen aktiverad hela dagen.

Om du väljer att inte aktivera synkronisering hela dagen kan du överväga att synkronisera dina data minst en gång varje dag. Om din telefon, surfplatta eller dator ligger inom räckhåll för din Fitbit-enhet, bör den synkroniseras på egen hand. I Fitbit-appen kan du också knacka på Synkronisera nu för att starta synkronisering när som helst.

För att manuellt synkronisera din Fitbit Versa med Fitbit-appen:

 1. Se till att Bluetooth är aktiverat på klockan och på din Android-enhet.
 2. Öppna Fitbit-appen på din Android.
 3. Klicka på fliken Idag (mittikonen längst ner).
 4. Tryck och håll på skärmen och dra ner.

Hur du synkroniserar Fitbit Versa med din Android-enhet

För att synkronisera din Fitbit Versa med din Android-enhet med Sync Now:

 1. Se till att Bluetooth är aktiverat på klockan och på din Android-enhet.
 2. Öppna Fitbit-appen på din Android.
 3. Klicka på fliken Idag (mittikonen längst ner).
 4. Klicka på din profilbild.
 5. Klicka på bilden på din Fitbit Versa-enhet
 6. Klicka på Synkronisera nu.

Hur du kontrollerar när din Fitbit Versa senast synkroniserades

Om du vill veta tid och datum då din Fitbit Versa senast synkroniserades, finns det två sätt att göra det. Den ena om du använder Fitbit-appen på din telefon, surfplatta eller dator, och den andra är att gå till Fitbit.com-instrumentpanelen.

Hur du kontrollerar när din Fitbit Versa senast synkroniserades med Fitbit-appen

Om du använder Fitbit-appen följer du dessa steg:

 1. Öppna Fitbit-appen på din Android.
 2. Klicka på fliken Idag (mittikonen längst ner).
 3. Klicka på din profilbild.
 4. Klicka på bilden på din Fitbit Versa-enhet.

Överst bör du se enhetens namn, data när enheten senast synkroniserades, firmwareversion och batterinivå.

Hur du kontrollerar när din Fitbit Versa senast synkroniserades med Fitbit-appen

Om du istället vill komma åt din Fitbit.com-instrumentpanel kan du logga in på ditt Fitbit-konto. Så här görs:

 1. Gå till dig Fitbit.com.
 2. Klicka på kugghjulsikonen.

Du bör se förra gången din enhet synkroniserades längst ner på din Fitbit-enhet.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.