Hur man strömmar Game of Thrones utan kabel gratis på Android

Säsong 7 av Game of Thrones hade premiär på HBO den 16 juli 2017, vilket innebär att vi snart kommer att se vad som kommer att hända nästa i en av de mest populära och bäst rankade TV-program i historien. En händelse som denna är något du inte vill missa, och det är definitivt något du inte får låta andra skämma bort för dig.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Men tänk om du inte har ett kabelabonnemang? Hur kan du titta på den senaste säsongen av Game of Thrones live, helst på din Android-enhet? Vi har flera fantastiska sätt hur du inte bara kan titta på Game of Thrones på en budget utan också gratis genom att dra nytta av gratisversioner.

  • Test på en månad
  • $ 14, 99 efter

Drivs av det amerikanska premium- och satellit-tv-nätverket HBO, HBO Now är en prenumerationsvideo on demand-tjänst som ger abonnenter on-demand tillgång till HBOs bibliotek med program, filmer och annat innehåll. Det kostar $ 14, 99 per månad och det finns en kostnadsfri provperiod på en månad som du kan dra nytta av för att prova den gratis.

HBO Now-prenumeranter kan bekvämt titta på säsong 7 av Game of Thrones med hjälp av appen HBO Now Android. Medan appen har fått en stenig start på Play Store, arbetar HBO Now hårt för att göra det bättre och släpper uppdateringar regelbundet. Med den kostnadsfria prövningen som finns på den officiella webbplatsen finns det ingen anledning att inte ge det en titt och titta på Game of Thrones direkt från showens skapare.

Sidor: 1 2 3 4 5 6