Hur man streamar filmer och program gratis med PopcornFlix

Streamingabonnemang är ganska billigt, men de kan verkligen lägga till när du börjar registrera dig för flera tjänster åt gången. Fördelen med detta är att du får ett brett utbud och en blandning av innehåll som en enda streamingtjänst inte kunde tillhandahålla, men det innebär en ökning av priset. Men vad händer om du kunde hoppa över att registrera dig för flera streamingtjänster och bara titta på filmer och TV-program gratis? Det är nästan okänt, men det är den typ av tjänst som Popcornflix erbjuder.

Popcornflix tillåter vem som helst att se gratis filmer, TV-program och webbsidor, och det finns ingen fångst! Så om du är nyfiken på hur du kan börja strömma gratis med Popcornflix, var noga med att följa med oss ​​nedan!

Första stegen…

Det första steget att strömma med Popcornflix är att skapa ett konto. Du kan gå till www.popcornflix.com och skapa ett gratis konto på din dator eller bärbar dator, eller så kan du göra det direkt från din telefon. När du skapar ett konto kan du börja strömma vilken film som helst på Popcornflix gratis.

Men här är fången: Popcornflix stöds av annonser och måste tjäna pengar på innehållet som det ger på något sätt. Eftersom det inte finns en prenumerationsavgift använder Popcornflix faktiskt annonser för att tjäna pengar på filmer och TV-program. Den här metoden fungerar faktiskt riktigt bra - konsumenter kan titta på gratis filmer och TV-program på Popcornflix, och Popcornflix kan fortfarande tjäna pengar på tjänsten.

Det är värt att notera att Popcornflix har mycket bra innehåll på det. De flesta gratis strömmningstjänster har glatt innehåll, men Popcornflix ser till att höja sig över resten och erbjuda något värt att prata om.

Som sagt, du kommer att kunna hitta en hel del mainstream-show på streamingtjänsten, men du kommer också att kunna hitta en hel del underskattade shower också - vi bör också nämna att det finns mycket riskt innehåll på Popcornflix också. Så var försiktig med det om barnen tittar!

Titta på Popcornflix på mobil

Popcornflix kan ses via webbläsaren på alla bärbara datorer eller datorer, men du kan också ta Popcornflix på resan. Allt du behöver göra är att gå in i App Store, söka efter "Popcornflix" och sedan ladda ner det till din enhet - det fungerar på iPhone och iPad.

När du har laddat ner till din enhet behöver du bara ange dina kontouppgifter och sedan kan du börja strömma! Gå bara in i biblioteket, hitta vilken titel du vill titta på och tryck på knappen Spela. Du kommer att träffas med en annons till en början, men filmen eller showkillen börjar spela nästan omedelbart efter. Du hittar också några annonser under hela showen.

Popcornflix-appen fungerar faktiskt riktigt bra med både iPad och iPhone. Det är faktiskt extremt rent överlag, vilket gör det enkelt att hitta det innehåll du vill titta på. Förutom att det finns tillgängligt på iOS har Popcornflix en applikation som Android-användare också kan dra nytta av.

Att ha appen på telefonen gör det faktiskt enkelt att titta på Popcornflix på din TV. Popcornflix har redan appar på en mängd TV-relaterade underhållningssystem, men i händelse av att du behöver ansluta telefonen via HDMI bör Popcornflix visa felfritt.

Titta på Popcornflix på TV

Det finns många andra vägar som du kan titta på Popcornflix också. Om du till exempel gillar program och filmer som Popcornflix har, men vill börja titta på innehåll på en större skärm, har Popcornflix möjlighet att arbeta på enheter som Xbox One, Apple TV, Roku och alla Android TV-enheter .

Precis som på iPhone, gå till enhetens respektive App Store, sök efter Popcornflix-appen och ladda ner den. Öppna appen, logga in med dina kontouppgifter och sedan är du redo att börja strömma innehåll på storskärmen!

Dom

Som du ser finns det många fantastiska sätt att strömma filmer och TV-program på Popcornflix, oavsett om du är på språng mycket eller om du försöker visa innehåll på storskärmen.

Ser du filmer och program från Popcornflix? Har du ett annat medium som du strömmar gratis innehåll från? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan!