Hur man ställer in Galaxy Note10 + Dual Messenger-funktionen | använd två konton för samma app

Om du har två sociala mediekonton och vill använda var och en som ett separat konto kan du använda Galaxy Note10 + Dual Messenger-funktionen. För att kunna använda den här funktionen måste du se till att Dual Messenger är aktiverat. När du har gjort det kan du sedan lägga till ditt andra konto för att kunna skicka och ta emot meddelanden. Se till att använda en annan uppsättning referenser för det andra kontot. Detta är en användbar funktionalitet oavsett om du vill använda ett personligt, affärs- eller båda konton samtidigt snabbt och enkelt.

Endast specifika appar stöds av funktionen Dual Messenger. Några av de populära apparna som vi vet som stöder den här funktionen inkluderar Snapchat, Facebook, Viber, Facebook Messenger.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man ställer in Galaxy Note10 + Dual Messenger-funktionen | använd två konton för samma app

Att konfigurera Galaxy Note10 + Dual Messenger-funktionen är lätt. Följ stegen nedan för hur du gör det:

  1. Öppna Inställnings-appen.
  2. Klicka på Avancerade funktioner .
  3. Rulla ner och tryck sedan på Dual Messenger .
  4. En lista över appar som är kompatibla med Dual Messenger visas. Växla växeln till appen du vill använda ett separat konto med.
  5. Läs ansvarsfriskrivningen. När du har läst Disclaimer klickar duBekräfta för att fortsätta.
  6. Klicka på Installera . En andra ikon för den valda appen kommer att visas på din startsida. Du kan använda ett alternativt konto i appens andra kopia.
  7. Aktivera kontaktval för att välja specifika kontakter för dina andra appar.
  8. Om du vill fortsätta använda samma kontakter mellan huvud- och andra apparna stänger du av kontaktvalet .
  9. Du har nu installerat den andra appen. Den andra ikonen kommer att ha Dual Messenger-symbolen på ikonens nedre högra sida.
  10. Dual Messenger-funktionen är en del av inställningarna så det finns inget sätt att avinstallera eller inaktivera den. Det kommer inte att använda något lagringsutrymme om du inte använder det.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på vår Facebook-sida.