Hur man spelar in slow motion-videor på Galaxy S9

De senaste smarttelefonmodellerna som finns tillgängliga på marknaden pressar teknologins gränser genom att erbjuda flera enastående funktioner som inte hade varit möjliga på en mobil enhet för några år tillbaka. Ta till exempel #Samsung #Galaxy # S9 med sitt kraftfulla kamerasystem. Telefonen är utrustad med en 12MP bakkamera som kan justera sin bländare från f / 1.5 till f / 2.4. Med den medföljande dubbla pixelteknologin och optiska bildstabilisering är det mer troligt att foton kommer ut perfekta. Att spela in videor med telefonen kommer också att bli en trevlig upplevelse eftersom enheten kan spela in 4K-videor med 60 bilder per sekund.

En av de enastående funktionerna i S9 är dess förmåga att spela in slow motion-videor. Telefonen kan spela en super slow motion-video med 240 bilder per sekund i 1080p eller 960 bilder per sekund i 720p. Detta är redan en imponerande prestation med tanke på att Sonys XZ2 bara kan spela 960 bilder per sekund video i 1080p. Vi kanske ser en trend där smarttelefontillverkarna kommer att pressa denna gräns ytterligare och förbättra fången av slow motion-videor.

Hur man spelar in slow motion-videor på Galaxy S9

  • Först måste du öppna kamerans app på telefonen.
  • När Camera-appen är öppen, svep åt höger för att komma till Super Slow Mo-funktionen. Du kan välja att aktivera detta manuellt eller att det ska aktiveras automatiskt.
  • I manuellt läge behöver du bara trycka på inspelningsknappen för att börja spela in en video. Klicka sedan på knappen till höger för att spela in en långsam film. Telefonen spelar in videor i 0, 2 sekunders skurar.
  • I automatiskt läge när du trycker på inspelningsknappen visas en fyrkant i kamerasökaren. Om rörelse upptäcks på torget spelar telefonen automatiskt in en slow motion-video.
  • När den långsamma filmen har spelat in kommer den att visas i galleriet. Detta kan särskiljas med en ikon som visar flera cirklar.

Några tips att tänka på när du spelar in en slow motion-video.

  • Se till att det finns tillräcklig belysning när du spelar in en video.
  • Spela inte in en video som är några sekunder lång eftersom filstorleken blir för stor.
  • Se till att du håller dig stilla när du spelar in videon.