Hur man sparar en ringsignal på Galaxy S10 | enkla steg för att ladda ner och ställa in en ringsignal

Om du får en ringsignal från någon som du vill använda måste du först ladda ner den och överföra den till din interna lagring. Lär dig hur du sparar en ringsignal på Galaxy S10 med stegen nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man sparar en ringsignal på Galaxy S10

För att spara en ringsignal på Galaxy S10 måste du först öppna meddelandetråden som innehåller den och sedan spara den. Så här görs:

  1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
  2. Öppna meddelanden app. Om du uppmanas att ändra standard-SMS-appen, tryck på YES för att bekräfta.
  3. I inkorgen trycker du på meddelandet som innehåller ringsignalen.
  4. Tryck och håll fast i bilagan.
  5. Klicka på Spara bilaga. Som standard sparas ljudfilen till: Mina filer> Nedladdningar. För att visa ljudfilen som ett ringsignalalternativ måste du flytta den till Intern lagring> Ringsignaler. För att göra det kan du använda Mina filer (appar> Samsung> Mina filer) för att flytta filer.

Så här använder du den sparade ringsignalen:

  1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
  2. Öppna Inställnings-appen.
  3. Tryck på Ljud och vibrationer.
  4. Tryck på Ringtone.
  5. Välj en ton och tryck sedan på vänster pilikon (övre vänster) för att återgå till föregående skärm. Du vet om tonen har valts på grund av en blå prick.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.