Hur man skärmdumpar på Samsung Galaxy J3

I den här korta tutorialen visar vi dig hur du tar skärmdumpar på Galaxy J3. Även om det inte betraktas som ett flaggskepps Samsung-enhet, delar den många liknande programvarufunktioner med sina avancerade kusiner. Precis som i toppmodellerna Galaxy-modeller finns det två sätt att fånga skärmdumpar på en Galaxy J3.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man skärmdumpar på Samsung Galaxy J3 med hårdvaruknappar:

  1. Öppna skärmen som du vill fånga.
  2. Tryck och håll in strömbrytaren på höger sida och hemknappen samtidigt. Vänta tills gränsen runt skärmen blinkar vit.
  3. Gjort!.

Hur man skärmdumpar på Samsung Galaxy J3 med Palm Swipe-gest:

  1. Aktivera Palm Swipe-gest först genom att gå under Inställningar och söka efter Palm Swipe för att fånga. Du kan använda sökrutan under menyn Inställningar för detta.
  2. Stäng inställningsappen och förbered skärmen som du vill fånga.
  3. Dra över skärmen horisontellt från vardera sidan, kant till kant. Om du gör det på rätt sätt, kommer en svep-animering att utlösas och den kommer att spara skärmdumpen.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.