Hur man skärmdumpar på Samsung Galaxy A7

Att lära sig att fånga en skärmdump på din Galaxy A7 kan vara användbart i vissa utvalda situationer. Kolla in de två metoderna för hur du gör det nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man tar skärmdump med hårdvaruknappar

  1. Tryck och håll ned ström- och hemknappen samtidigt.
  2. Släpp inte innan din telefon ger dig feedback i form av antingen en blixt, ett ljud eller en vibration.

Hur man tar skärmdump med Palm Swipe Gesture

  1. Öppna skärmen du vill fånga.
  2. Placera handen vertikalt längs skärmens vänstra eller högra kant.
  3. Se till att din hand rör vid skärmen lätt och svep över skärmen för att aktivera skärmdump.
  4. Skärmen kommer att blinka och du kommer att se skärmdumpen kort på skärmen.
  5. Om du vill visa det öppnar du Galleri och det bör vara under skärmbilden.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.