Hur man skärmdumpar på Samsung Galaxy A5

I den här korta tutorialen kommer vi att lära dig de två sätten hur du kan ta en skärmdump på din Samsung Galaxy A5. Om du är ny inom Galaxy A5 och inte har någon aning om hur du gör det, skulle detta vara den perfekta tiden att du kan göra det.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Så här tar du en skärmdump med hårdvaruknapparna

  1. Tryck och håll ned ström- och hemknappen samtidigt.
  2. Släpp inte innan din telefon ger dig feedback i form av antingen en blixt, ett ljud eller en vibration.

Så här tar du skärmdump med Palm svep Gest

  1. Aktivera Palm Swipe-gest först genom att gå under Inställningar och söka efter Palm Swipe för att fånga. Du kan använda sökrutan under menyn Inställningar för detta.
  2. Stäng inställningsappen och förbered skärmen som du vill fånga.
  3. Dra över skärmen horisontellt från vardera sidan, kant till kant. Om du gör det på rätt sätt, kommer en svep-animering att utlösas och den kommer att spara skärmdumpen.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.