Hur man skärmdumpar på LG V40 ThinQ

Det här inlägget visar hur du fångar skärmdumpar på LG V40 ThinQ.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man skärmdumpar på LG V40 ThinQ

Att lära sig att skärmdumpar på LG V40 ThinQ är roligt och enkelt. Den här korta handledningen ger dig var och en av metoderna.

Metod 1: Hur man skärmdumpar på LG V40 ThinQ med hårdvaruknapparna

 1. Öppna skärmen som du vill fånga.
 2. Om du vill ta en skärmdump trycker du och håller ner strömbrytaren och volymknapparna samtidigt.
 3. Släpp dessa knappar när du hör slutarljudet. Om du inte får det första gången, försök bara igen tills du har rätt.
 4. Gjort!

Metod 2: Hur man skärmdumpar på LG V40 ThinQ med Capture-appen

 1. Öppna appen eller skärmen som du vill fånga.
 2. Efter det borde du öppna den övre fältet genom att dra ner den och välja Skärmdump + .
 3. För att kontrollera den fångade skärmen kan du öppna ThinQ Gallery eller Photos-apparna.

Metod 3: Hur man tar rullande skärmdump på LG V40 ThinQ

 1. Öppna appen eller skärmen som du vill fånga.
 2. Om du vill ta en skärmdump trycker du och håller ner strömbrytaren och volymknapparna samtidigt.
 3. När du hör slutarljudet klickar du på knappen "bläddra" eller "fånga mer" för att fortsätta ta en skärmdump medan skärmen rullar nedåt.
 4. Klicka på skärmen för att avsluta processen.
 5. Det är allt!

Hur du hittar dina skärmdumpar

De skärmdumpar du precis har tagit sparas vanligtvis i standardgalleri-appen. Du kan öppna den här appen manuellt för att få åtkomst till dina foton. Om du vill använda telefonens File Manager-app går du bara till Bilder> Screenshots .


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.