Hur man skärmdumpar på Galaxy Tab A 8.0 (2020) | fånga skärmen på Samsung surfplatta

Att fånga skärmen med Samsung Galaxy-surfplattor är enkelt. Allt du behöver göra är att trycka på två knappar samtidigt. Följ stegen nedan för att skärmdumpa på Galaxy Tab A 8.0 (2020).

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man tar en skärmdump på en Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2020) med hårdvaruknappar

Det är enkelt att ta en skärmdump på din Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2020). Vad du behöver göra är att använda två hårdvaruknappar - Ström- och volymknappar. Här är hur:

  1. Förbered skärmen eller appskärmen som du vill fånga.
  2. Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna samtidigt.
  3. Du vet om du lyckats fånga skärmen om det finns en vit blixt på sidorna av skärmen.

Hur man visar en skärmdump på en Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2020)

Det finns två sätt att visa dina fångade skärmdumpar. Den första är via meddelandepanelen. Dra helt enkelt ner på skärmen för att dra ner meddelandepanelen och tryck sedan på Smart capture-avisering.

Det andra sättet att visa dina skärmdumpar är att använda Galleri-appen. Här är hur:

  1. Öppna Galleri-appen.
  2. Välj fliken Album.
  3. Välj skärmbilder.

Hur man delar en skärmdump på en Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2020)

För att dela en skärmdump direkt efter att ha tagit den, svep ner meddelandepanelen och svep ner Smart capture. Klicka sedan på DELA och välj ett av delningsalternativen.

Det andra sättet att dela en skärmdump är genom att gå till din Galleri-app> Fliken Album> Skärmbilder . När du har valt den bild du vill dela klickar du bara på DELA och välj ett av delningsalternativen.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på vår Facebook-sida.