Hur man rotar Android utan PC år 2020

Det finns flera fördelar med att rooting en Android-enhet. Bland fördelarna är förmågan att lägga till anpassade ROM på din smartphone eller surfplatta, så att du kan lägga till lite mer krydda till din enhet. Rotning kan också låta dig låsa upp några viktiga funktioner på din smartphone eller surfplatta, så fördelarna är inte bara begränsade till blinkande anpassade ROM-skivor. Till exempel finns det några appar tillgängliga på marknaden som bara kan fungera med enheter som är rotade. Dessa appar erbjuder fler funktioner ur rutan jämfört med appar som inte är root, och kan ibland anses instabila. Med detta i åtanke föreslår vi att du bara rotar till utvecklarna ibland oss ​​eller de som har råd att hålla en reservtelefon bara för rooting.

Nu när vi vet varför och hur rooting kan hjälpa kunderna kommer vi att prata om hur. Äldre metoder krävde kunder att installera en app på datorn, ansluta telefonen och låta drivrutinerna installera manuellt. Idag är processen mycket enklare och du kan rotera din telefon utan att behöva en dator. Vi kommer att prata om några av de tjänster som gör att du kan rota din telefon utan att behöva root-åtkomst.

Hur man rotar Android utan PC 2020

Backup, backup och backup!

Det är viktigt att förstå att du alltid ska säkerhetskopiera din smartphone innan du rotar något. Det stora problemet med att rooting din smartphone är att det kan ta en tur till det värsta verkligen snabbt. Om du inte gör det ordentligt kan du göra din smartphone smart när du rotar din smartphone, vilket kan göra din telefon till något lika användbart som pappersvikt. Med andra ord, rota din smartphone fel, och du kan helt förstöra den utan förmågan att gå tillbaka.

Så när du säkerhetskopierar din smartphone inte kommer att rädda dig från att saker går fel, det kommer åtminstone spara dina data. På det sättet förlorade du inte minnesvärda foton, musik eller videor som du alltid ville ha med dig. Android har ett standard sätt att säkerhetskopiera ditt innehåll, och det är via Google Drive. Det är generellt automatiserat, och du måste bara se till att det är kontrollerat i appen Inställningar.

Du kan dock överväga att använda andra appar där ute för att säkerhetskopiera din telefon, till exempel genom Dropbox eller en annan molntjänst på marknaden.

Har du säkerhetskopierat din telefon och viktiga data? Bra! Vi kan börja rota din telefon!

Universal Androot

Kommer som vårt första val, tittar vi på en allt-i-ett-app som heter Universal Androot. Det låter dig enkelt rota din enhet utan att använda en dator av något slag. Appen i sig är faktiskt ganska gammal, men Universal Androot säger att den lätt ska vara kompatibel med Android-telefoner och firmwareversioner som är äldre. Du kan dock ha problem med att rooting, säger, en helt ny Samsung Galaxy S10, dock. Ändå är det en beprövad app som är värt att prova! Du kan ta tag i APK här.

KINGOROOT

Enklicksrotappar finns i överflöd idag. Ett sätt utvecklarna kan differentiera med sina produkter är genom att erbjuda funktioner som tilltalar massorna. KINGOROOT är en sådan app eftersom den har ett ganska intuitivt användargränssnitt och möjligheten att snabbt rota din Android-enhet. Appen kan root nästan alla Android-enheter du kasta på den, även om det kommer att finnas några anmärkningsvärda undantag. Utvecklarna uppdateras med den senaste firmware, vilket innebär att appen också stöder rooting av Android Nougat-smartphones. Detta är en funktion som inte många appar kan erbjuda just nu, vilket gör KINGOROOT ganska populär på marknaden just nu.

Om vi ​​ska prata om nackdelarna är det inte många som är ärliga. Du måste dock ta itu med ett gäng irriterande annonser då och då. Men eftersom detta är ett helt gratis erbjudande är vi inte säkra på om det är mycket nackdel att vara ärlig. Du kommer att behöva en stabil internetanslutning för att använda funktionerna i den här appen. Eftersom root-appar inte är tillåtna i Play Store måste användarna ladda ner apk-filen manuellt till sina enheter och installera appen på det sättet.

EN KLICKSROT

Detta är en ganska populär enkel root-app som har fått uttalanden från flera nöjda kunder. Appen erbjuder ett användarvänligt användargränssnitt som ger dig exakta detaljer om exakt vad du vill ha. Om du upptäcker att appen inte fungerar som du tänkt, finns det en livechatt- och meddelandetjänst i appen för att få support från dev-teamet. Appen rekommenderas starkt för användare som är ny med tanken på rooting. Även om vi föreslår nybörjare att hålla sig borta från att rota enheten, om situationen kräver en rot på deras telefoner, kommer denna app starkt rekommenderas.

Som är fallet med någon root-app är inte alla smartphones kompatibla med den här applikationen. Du måste helt enkelt installera apk-filen, öppna appen och se om enheten kan vara rotad med den här applikationen. Naturligtvis kommer appen att ha några annonser, vilket är den enda inkomstkällan för vissa av dessa utvecklare. Men det kommer inte i vägen för användarupplevelse på något sätt, så vi bryr oss inte om det så mycket. Appen kommer att kräva en internetanslutning för att fungera.

FRAMAROOT

En mer polerad version av apparna som vi talade om ovan, FRAMAROOT är en anständig root-app som erbjuder ett touch-root-stöd ungefär som apparna som vi diskuterade ovan. Om du inte är nöjd med rotupplevelsen kan du helt enkelt lossa din smartphone från appen, vilket är en praktisk funktion att ha. Appen är gratis, även om det inte verkar finnas några annonser. Inte påträngande, i alla fall. Naturligtvis kräver inte denna app en dator för att rota din enhet, så den är ganska mycket som någon annan app.

Appen fungerar dock bara med enheter som kör Android 4.0 och senare. Det är också viktigt att notera att FRAMAROOT inte fungerar med några av de nyare Android-smartphones som finns tillgängliga på marknaden idag. Med detta i åtanke rekommenderar vi användare att noggrant välja appen som är avsedd för deras enheter. Det finns inget sätt att veta med säkerhet, men det kan hjälpa dig att prova flera appar med en klick-root för att välja den bästa. Om du inte har några av de moderna smartphonesna, bör du dock kunna få root-åtkomst på din Android-smartphone / surfplatta. Se till att kolla in detta erbjudande.

Z4ROOT

Detta är ännu en populär rotapp som kan laddas ner i form av en apk-fil. Konstigt nog var appen tillgänglig i Play Store tills nyligen, men naturligtvis tog Google bort den för länge. Appen använder samma metoder som andra appar, vilket ger det ganska mycket i nivå med alla andra applikationer med ett klick-root. Det är en gratis nedladdning, naturligtvis, även om du måste ta itu med det vanliga flödet av annonser. Med tanke på det stora antalet rotappar som finns tillgängliga på internet kan det vara en fråga att välja den bästa. Jag känner personligen att Z4ROOT är ett anständigt alternativ till någon av apparna som nämns ovan. Se till att ladda ner appen från länken här.

ROOT MASTER

Det här är appen du har om du är ny med begreppet rooting. Det är en lättanvänd root-app som verkar vara utformad specifikt för nybörjare. De lättanvända alternativen ger dig exakt vad du vill, utan att behöva Google några av stegen. Vad som är ännu bättre är att appen inte har någon form av bloatware eller annonser, vilket gör den till en av de bästa appar med ett klick-root för Android just nu. Appen kommer att upptäcka den enhet du har såväl som den Android-version som den kör. För att starta rotprocessen måste du helt enkelt trycka på den stora cirkulära knappen och det är ganska mycket det. Det finns inga betydande varningar med appen här, så du bör inte stöta på några problem med att använda den. Appen är tillgänglig som en apk-fil från länken här.

iRoot

Om du har en äldre version av Android som du vill root, kommer iRoot att vara uppe i gränden. Den här är utformad för att ta bort komplexiteten som de äldre versionerna Android 4.0 till Android 4.4 medför. Ladda ner iRoot APK på din Android-enhet så kan du enkelt rota din telefon så att du kan installera en ROM-enhet du väljer på telefonen. Skaffa APK här.