Hur man rotar Android 4.1.2 Jelly Bean XXLSR på Galaxy S2

Igår har vi visat dig hur man manuellt installerar den officiella Android 4.1.2 Jelly Bean XXLSR-firmware på Samsung Galaxy S2. Idag guidar vi dig genom att rooting programvaran så att du har rootåtkomst till din enhet. Detta är endast för personer som vill utforska djupare in i sin telefon och är villiga att ta risken med processen.

Rotningsprocessen innebär användning av ett blinkande verktyg som kallas Odin. En rotande kärna blinkar i din telefon. Den utvecklades av en utvecklare som också gav oss denna steg-för-steg-guide.

Kom ihåg att rooting your device kommer att upphäva garantin. Du kan göra anspråk på det genom att "avrota" din enhet. Blixta rotkärnan till din telefon på egen risk.

Rooting Jelly Bean XXLSR på Galaxy S2

Steg 1: Ladda ner ODIN-programmet, spara det på din dator och extrahera paketet. [LÄNK]

Steg 2: Ladda ner rooting-kärnan och spara på din dator. Extrahera INTE dess innehåll eftersom du behöver det komprimerat för ODIN. [LÄNK]

Steg 3: Stäng av telefonen. Starta sedan upp det i nedladdningsläget: håll in VOLUME DOWN och HOME-knapparna medan du trycker på POWER-knappen tills skärmen tänds. Tryck på VOLUME UP för att bekräfta att du går in i nedladdningsläget.

Steg 4: Kör ODIN från din dator.

Steg 5: Anslut din Samsung Galaxy S2 till din dator. En av ID: COM-rutorna blir gul för att signalera en god anslutning.

Steg 6: Tryck på PDA-knappen, bläddra igenom katalogen som du har sparat rotkärnan (Siyah-s2-v6.0b4.tar) och ladda den.

Steg 7: Kontrollera att alternativen Auto Reboot och F. Reset Time är markerade under avsnittet Alternativ i ODIN UI.

Steg 8: Du kan nu trycka på START-knappen för att börja blinka rotkärnan. När det är klart visar Odin ett meddelande "Tillagd!" Och startar om din enhet. Vänta tills den kommer på igen innan du kopplar bort den från datorn.

Din Samsung Galaxy S2 som kör den officiella Android 4.1.2 Jelly Bean XXLSR är nu rotad.

[poäng: Dev]