Hur man ringer ett konferenssamtal på Samsung Galaxy S9

Ett konferenssamtal kan spara mycket tid på att förklara för en part vad du och den andra parten pratade om via telefon. Du kan helt enkelt lägga till en tredje part under din telefonsamtal med en annan person. Denna funktion är mycket användbar särskilt för företagare och företagare som vill vidarebefordra information till flera personer. Om du äger en Samsung Galaxy S9, skulle det vara mycket lättare att ha ett konferenssamtal.

I det här inlägget kommer jag att gå igenom dig hur du kan göra ett konferenssamtal framgångsrikt på din Galaxy S9. Om du inte har använt den här funktionen ännu och vill lära dig, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget säkert kan hjälpa dig.

Men om du letar efter en lösning på ett problem kan du besöka vår felsökningssida för Galaxy S9 för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Vi kanske redan har publicerat artiklar som kan hjälpa dig att lösa problemet. Om du inte hittar det du letar efter på den sidan, kontakta oss gärna genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Gå tillbaka till ett konferenssamtal på Galaxy S9 och följ dessa steg ...

 1. På startskärmen trycker du på Telefon
 2. Ange numret du vill ringa och tryck sedan på Telefonikonen
 3. Om du vill ringa ett nummer från dina kontakter anger du de första bokstäverna i deras namn och trycker sedan på kontakten i listan som visas
 4. Klicka på Ring-ikonen
 5. Klicka på Lägg till samtal
 6. Ange numret eller namnet på kontakten och tryck sedan på Ring-ikonen
 7. Klicka på Slå samman
 8. För att avsluta ett av samtalen trycker du på pilen bredvid konferenssamtal
 9. Tryck på Släpp bredvid det samtal du vill avsluta
 10. Tryck på ikonen Avsluta samtal för att avsluta konferenssamtalet

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Instagram som kraschar på Samsung Galaxy S9 (enkla steg)
 • Hur man fixar Samsung Galaxy S9 som håller fast och fryser (enkla steg)
 • Hur man fixar en Galaxy S9 som stängs av på egen hand och inte kommer att slå på igen [felsökningsguide]
 • Galaxy S9 kommer inte att installera uppdatering, fast vid 25% [felsökningsguide]
 • Löst Samsung Galaxy S9 + Inget nätverksfel efter programuppdatering

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.