Hur man reparerar knäckt skärm Samsung Galaxy S9 Plus

Knäckt skärmreparation är mycket dyrt vart du än går och den dyraste din telefon är, desto högre serviceavgift och det varierar från butik till butik. Till exempel kommer du att bli $ 400 fattigare när du har reparerat din Samsung Galaxy S9 Plus-skärm och det är det billigaste. Men eftersom mobila enheter är en miljarderindustri idag, skulle det inte vara svårt att hitta en butik i ditt område som är specialiserat på att reparera trasiga skärmar. Mobiltelefonreparation är lätt så länge du vet vad du gör. Saken är att inte alla måste tarmar för att ta bort ens en skruv från en tusen dollar smartphone.

Knäckt skärmreparation

ImgAmazon.com-länkProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Knäckt skärmreparationKontrollera pris

Du har alltid två val när det gäller att hantera en knäckt skärm på din Galaxy S9 Plus. Antingen gör du det själv eller tar det med till den lokala butiken eller till en Samsung-butik. Naturligtvis för de som har tillräckligt med kunskap om smarttelefonreparationer kan de välja det första valet, men för de som inte vill ta risken är det andra alternativet och mycket väntetider eller dagar det bästa alternativ.

Reparera Galaxy S9 Plus knäckt skärm själv

Beroende på din kunskap kan detta vara ditt billigaste alternativ. Du kan köpa Galaxy S9 Plus skärmersättningsutrustning online och riva din telefon för att ta bort den trasiga skärmen och ersätta den med en fungerande. Det är enkelt att köpa ersättningssatsen eftersom du kan hitta originalutbytenheter online eller i alla Samsung-butiker eller butiker. Den utmanande delen är hur du kan riva din telefon framgångsrikt utan att skada din telefon ännu mer.

Få din knäckta skärm reparerad här

Som du kan förvänta dig av en telefon med IP68-damm- och vattentätning är nästan alla komponenter limmade ordentligt på ramen. Så bortsett från alla skruvar du måste ta bort såväl som andra komponenter, måste du ta itu med torrlim och vara mycket försiktig när du lossar flexkablar eftersom de är spröda och lätt kan bryta. En värmepistol är ett mycket användbart verktyg när du rivar ner en telefon som din Galaxy S9 +. Om du är övertygad om att du kan göra ett bra jobb med att riva din telefon bit för bit föreslår jag att du följer stegen utarbetade av iFixit eftersom de är mer detaljerade än andra.

Hitta professionell skärmreparation nära dig

Beroende på ditt område kan det finnas flera Samsung-butiker nära dig där du kan ta med din telefon så att den sprickade skärmen byts ut, det vill säga om du är villig att betala ett rejäl pris för skärmen. Du kommer att debiteras för den nya skärmen såväl som för teknikerens tjänster och du kanske måste vänta några timmar för att kunna använda din telefon igen beroende på hur illa skärmen skadades.

Om du är i området där det inte finns några Samsung-butiker i närheten kan du prova att hitta lokala butiker som tar emot skärmreparationer. Du kan google "skärmreparation nära mig" och google kan ge dig massor av alternativ att välja mellan.

En annan tjänst som vi också skulle kunna presentera för dig är från Amazon. Företaget erbjuder också smarttelefonreparationstjänster och istället för att du går till deras butik kommer deras tekniker att hitta dig och reparera din enhet vart du vill träffa. Om du är villig att betala för en skärmreparationsavgift men inte har tid att hitta en butik att ta med din telefon till, kan detta vara ditt bästa alternativ.

Så det är ganska mycket det. Jag hoppas att det här korta inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt. Om du har andra problem med din Galaxy S9 Plus som du vill dela med oss, känn dig fri att kontakta oss när som helst eller lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Knäckt skärmreparation

ImgAmazon.com-länkProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Knäckt skärmreparationKontrollera pris