Hur man ökar Snapchat-poäng snabbt hack 2020

Har du någonsin lagt märke till hur Snapchat-profiler har fått en poäng till dem? Det är ett konstigt nummer som de flesta inte känner till syftet med. Allt de vet är att ju fler snäpp de skickar, desto mer ökar poängen. Att skicka snaps är ett ganska enkelt sätt att öka poängen, men vad gör poängen faktiskt och hur ökar du det snabbare? När allt kommer omkring har vissa Snapchat-användare poäng uppåt av hundratusentals markeringen. Det kan tyckas omöjligt att få din poäng, men oroa dig inte, det finns åtminstone ett par sätt att du kan få din poäng att gå ganska snabbt.

Vad är ditt Snapchat-poäng?

Alla har en Snapchat-poäng, men inte alla vet vad syftet med det är. Det finns faktiskt inte detta enorma underliggande syfte för din Snapchat-poäng, det är egentligen bara ett godtyckligt antal som ökar med desto fler snaps du skickar. Det finns inget verkligt värde för det.

Vad det nu säger är hur aktiv en person är på Snapchat. Stora Snapchat-poäng indikerar vanligtvis att användaren är på Snapchat ganska mycket, och skickar också en betydande mängd snaps till sina vänner. På allvar - förutom det - finns det verkligen inget annat rim eller anledning till användarens Snapchat-poäng, annat än att mäta deras aktivitetsnivå. Det är ett godtyckligt antal som du kan ha kul att öka genom att skicka och visa snaps - du kanske till och med kan göra ett spel med dina vänner genom att försöka slå deras poäng!

Hur ökar din Snapchat-poäng?

Snapchat har direkt sagt att din Snapchat-poäng är ett nummer som ökar baserat på hur många snaps som skickas och tas emot. Som en allmän regel får du en poäng för att skicka en snap och en punkt för att visa en snap. Du får inga poäng för att visa Snapchat-berättelser.

Som vi sa, du får en poäng för att skicka en snap. Men om du skickar samma snäpp till en grupp människor på en gång får du fortfarande bara en poäng. Formeln för att beräkna hur många poäng du får från ett ögonblick är konstig - igen, det finns inget rim eller anledning till. Till exempel kommer vissa snaps att ge dig flera poäng medan andra kommer att ge dig bara en. Det är värt att notera att Snap verkar ändra formeln för att beräkna din Snapchat-poäng ganska ofta, så det finns aldrig en solid, oförändrad anledning till att din poäng går upp.

Hur du ökar din Snapchat-poäng

Du kanske vill öka din Snapchat-poäng så snabbt som möjligt för att slå dina vänner poäng - tur för dig, det finns ett snabbt sätt att göra detta. Du måste fortfarande investera en hel del tid i Snapchat för att öka din poäng, men detta hack kommer att få din poäng att flytta snabbt.

Det första steget är att ta bort Snapchat från din telefon. Radera det. Därefter måste du gå hit för att ladda ner AppValley. Du kanske måste gå in i telefonens inställningar och välja att acceptera programvara från okända källor. När du har laddats ner väljer du den mest fliken mitt, klickar på kategorin Hackade appar och väljer sedan Snapchat Plus Plus.

När Snapchat Plus Plus laddats upp på din smartphone loggar du in i appen med dina Snapchat-kontouppgifter. När du är inne kan du skapa något som heter "Groups" med den här hackade versionen av Snapchat. Under fliken "Grupp" kan du skapa en grupp och lägga till ett gäng kändisar eller Snapchat-påverkare i gruppen. Lägg till så många du vill, desto mer desto bättre.

Nu kan du börja skicka snaps till denna grupp. Det skickar snäppet till varje person i gruppen och ger dig en poäng för varje person som du skickar snäppet till. Den ursprungliga versionen av Snapchat skulle bara ge dig en poäng, även om du skickade samma snap till flera personer. Så, säg att du har tjugo personer i grupp i Snapchat Plus Plus; du skickar en snäpp till den gruppen, och du får tjugo poäng för det enda snäppet. Gör detta flera gånger, och du kan börja se hur snabbt du kan växa din Snapchat-poäng.

Naturligtvis kan du öka din Snapchat-poäng på gammaldags sätt, och det är att helt enkelt använda Snapchat mer! Att göra det på detta sätt har sina fördelar, så att du kan bli mer aktiv och sålunda börja växa ett följande på Snapchat, och så småningom kan du potentiellt nå inflytande-status och börja tjäna pengar på att sälja reklam på din Snapchat till dina följare.

Vi nämnde det redan, men vem som helst kan öka sin Snapchat-poäng extremt snabbt genom den goda modeprocessen: helt enkelt att vara aktiv på Snapchat. De flesta har inte använt tredjepartsverktyg eller "hacks" för att snabbt öka sin Snapchat-poäng. Nej, de har enkelt varit extremt aktiva på den sociala medieplattformen, vilket i sin tur har ökat Snapchat-poängen riktigt snabbt. Om du lägger upp flera saker till din berättelse per dag och chattar regelbundet med personer på din Snapchat-väns lista, ökar du faktiskt din poäng snabbare än du kanske tror.

Säg att du skickar bara 25 snaps per dag, vilket är ganska lågt för många elanvändare - vilket ökar din poäng med 175 poäng per vecka. Om du skickar samma snaps till flera personer kan du faktiskt fördubbla det! Din poäng kommer att gå super snabbt på det här sättet, allt som krävs är lite tålamod!

Och du kanske inte tror på det, men om du förblir aktiv nog och du fortsätter att posta riktigt bra innehåll kan vem som helst nå statusen för influenser. När du väl är där kan du börja samarbeta med varumärken och produkter för att marknadsföra och sälja deras produkter via din Snapchat. Så att öka din poäng, eller vara riktigt aktiv på plattformen, kan faktiskt vara en investering över tid!

Dom

Som ni ser är det superlätt att öka din Snapchat-poäng. Du ökar det snabbt med det hackade alternativet med AppValley, men vi rekommenderar verkligen att du bara använder Snapchat mer - det finns mycket fler fördelar på det här sättet med att bli mer aktiv! Det är särskilt sant om du planerar att bli en influencer med tiden. Hårt arbete så småningom lönar sig nästan alltid!

Hur ökar du Snapchat-poäng snabbt? Ljud av i kommentarerna nedan - vi vill gärna höra från dig!