Hur man löser Galaxy J7 Pro-textfrågan: fortsätter att visa felet "Inte registrerat på nätverk", smsar och ringer fungerar inte

Många # GalaxyJ7- och # GalaxyJ7Pro-användare kontaktar oss för lösningar varje dag så dagens inlägg kommer att svara på några av dem. Vi hoppas att du hittar lösningarna som löser din egen fråga.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem nr 1: Hur man fixar Galaxy J7 Pro-textfrågan: visar felmeddelandet "Inte registrerat i nätverk", smsar och ringer fungerar inte

Jag har Samsung J7 Pro och har gått en vecka sedan det fortsatte att säga "Inte registrerat på nätverk" när jag försökte ringa och meddela, men det gör att jag bara kan använda internet. Jag försökte söka nätverksmanual, jag försökte ställa in nätverkets APN och välj den, jag återställde min telefon till fabriksläge, jag tar ut simmen och sätter in den och varje gång den är densamma. PS sim fungerar med annan telefon.

Lösning: När du säger att internet fungerar, använder du cellulär eller mobil dataanslutning eller wifi? Om internetanslutningen du refererar till endast är wifi, betyder det att det kan vara ett problem med enhetens nätverksfunktion.

Om mobildata å andra sidan fungerar men inte textmeddelanden och samtalsfunktioner kan det finnas en app som blockerar dessa saknade funktioner. Försök starta om telefonen till säkert läge och kontrollera om problemet finns. I säkert läge kommer alla tredjepartsappar att avbrytas så om allt fungerar normalt är det ett tydligt tecken på en app-problem.

Det här är stegen för att starta om din telefon till säkert läge:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.
 8. Kolla efter problemet.

Om du J7 Pro kan skicka och ta emot texter och kan ringa, är en av de installerade tredjepartsapparna skylden. För att identifiera vilka av dina appar som orsakar problemet bör du starta upp telefonen till säkert läge och följ dessa steg:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din J7 Pro fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

Om det inte ändras i säkert läge, är de bästa personerna som kan hjälpa er operatörens tekniska supportteam. De har tillgång till dina kontouppgifter och historik och om telefonen kom från dem är det också historik. Se till att ge all nödvändig information till dem, särskilt de saker som du gjorde annorlunda innan du märkte problemet.

Problem nr 2: Galaxy J7 visar fortfarande inget mobilnät tillgängligt, signal fortsätter att försvinna

Galaxy J7 kommer inte att ansluta till 3G eller 4G igen. Efter att ha lämnat Wi-Fi-sortimentet säger inget mobilnät tillgängligt, men det finns mobilnätverk tillgängligt. Ibland visas fyra fält men det står fortfarande att inget mobilnät finns tillgängligt. vanligtvis hjälper en omstart inte att text via Wi-Fi. Jag har gjort återställningen där jag trycker på volymknappen och strömbrytaren för att simulera ett batteri borttagning flera gånger.

Lösning: Det kan finnas ett nätverksfel som orsakar detta problem, så det första felsökningssteget att försöka är att rensa enhetens nätverksinställningar. Här är hur:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Knacka på General management.
 3. Tryck på Återställ.
 4. Klicka på Återställ nätverksinställningar.
 5. Tryck på RESET SETTINGS-knappen för att bekräfta.
 6. Starta om din J7 och kolla om problemet.

Ibland kan rensning av en enhets systemcache också hjälpa till att fixa nätverksfel. Se till att göra det efter att du torkat nätverksinställningarna. Följ dessa steg för att göra det:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 4. Tryck på Volym ned-knappen för att markera "torka cache-partition."
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen för att markera “ja” och tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Problem nr 3: Galaxy J7 startas inte upp efter misslyckad uppdatering

Jag har problem med min Samsung Galaxy J7. Jag försökte uppdatera. Efter att uppdateringen har installerats fastnar den på Samsung-logotypen. Jag försökte följande till någon nytta: Stäng av enheten. Håll ned följande tre knappar samtidigt: Volym upp-knapp, hemknapp, strömbrytare. När telefonen vibrerar, släpp strömbrytaren men fortsätt att hålla in Volym upp-knappen och Hem-knappen. När skärmen för Android-systemåterställning visas släpper du volymupp- och hemtangenterna. Tryck på Volym ned-knappen för att markera 'torka data / fabriksåterställning'. Tryck på strömbrytaren för att välja. Tryck på Volym ned-knappen för att markera "radera alla användardata." Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'. Tryck på strömbrytaren för att vända omstarten av enheten. vad kan jag göra?

Lösning: Om detta problem började efter att du försökte uppdatera normalt, det vill säga via din operatørs nätverk (OTA), måste du kontakta din operatørs tekniska supportteam så att de kan hjälpa dig. På så sätt låter du dem veta om problemet (så att de kan spåra det och göra något åt ​​det) och få officiell hjälp.

Å andra sidan, om problemet började efter att du försökte installera uppdateringen manuellt via blinkande, bör du överväga att blinka tillbaka den tidigare firmware (lager).

Problem nr 4: Vad du ska göra om din Galaxy J7 är hackad

Min fråga kan vara för personlig för att vara online, svarar du bara via e-post? Jag har hackats i över ett år. Jag har varit i 10+ telefoner, ändrat e-post, telefonnummer osv. Min J7 är klonad, plockar bara upp femtocellnätverk, gör vad den vill, spelar in ljud, video, skickar meddelanden, ringer samtal. Jag var i en tidigare kränkande relation och min telefon lagrar alltid filer eller mina e-postmeddelanden, pop-ups på webbplatsen hänför sig till den plåga jag lidit. Det är en grym, sjuk individ. Jag kan inte få någon hjälp och jag vet inte ens om detta kommer att nå dig. Om du kan skicka e-post till mig skulle jag uppskatta det om inte jag förstår. Tack.

Lösning: Om alla telefoner du fick hamnar hela tiden och det redan har varit inblandade i hemmet är vi inte den perfekta parten att söka hjälp från. I den här situationen bör du involvera dina lokala brottsbekämpande personer i att fixa det eftersom det uppenbarligen inte är något du kan göra för att hjälpa dig själv. Personen som misshandlar dig måste använda sofistikerad teknik för att komma åt din nya enhet och genomtränga dess försvar. Vi är här för enkel daglig felsökning för Android. Vi är inte utrustade för att undersöka hur hacks händer på dina enheter. Obehörig enhetsåtkomst är nästan alltid ett brott i alla länder nuförtiden så du måste låta myndigheterna hjälpa dig i den här saken.

Problem 5: Galaxy J7 kommer inte att slås på

Samsung J7. Jag bestämde mig för att jag inte ville att den fyrsiffriga säkerhetsnålen skulle öppna min telefon längre. Så jag gick in i säkerhet och bytte pin till INGEN. Det var bra - tills jag laddade det (stängde av skärmen) - ungefär en timme senare. I morse när jag försöker slå på den är den döda svarta skärmen. Jag följde instruktionerna för volym / strömnyckel men fungerar inte. Jag har laddat den och laddat och testat volym / strömnyckel - fungerar inte. När den nu är laddad visar den en cirkel med liten laddningssignal i mitten av cirkeln. Men slår inte på ... Snälla hjälp - måste ha något att göra med att ta bort säkerhetsöppningen ...? Jag är inte säker på vilket Android-system det fungerar..här sätter jellybean ... men vet inte .. Tack.

Lösning: Vi kan inte se logiken för att ändra skärmens upplåsningsalternativ som gör att din telefon inte slås på efteråt. Det kan bara vara en slump och det kan redan finnas en möjlig underliggande orsak till att din enhet inte längre slår på just nu. Prova att ladda enheten med en annan uppsättning tillbehör. Det kan vara problem med kabeln eller adaptern du använder för att ladda telefonen just nu. Om det inte hjälper kan du försöka följa våra andra förslag i det här inlägget.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.