Hur man låser upp iPad utan att återställa

Om du äger en iOS-enhet som en iPhone eller iPad är det en av de saker du inte vill hända att vara låst ur din enhet. Att vara låst ur din iOS-enhet är definitivt en rå affär eftersom processen för att återställa enheten verkligen är tråkig. Att utföra en iOS-återställning är överlägset den mest effektiva lösningen för att låsa upp en inaktiverad iPhone eller iPad. Men att göra det kan också betyda att man tappar kritisk data som lagras på enheten. Även om du använder Find My iPhone eller iTunes skulle återställning av iOS fortfarande raderas data i processen. Om du inte har tagit en säker säkerhetskopia av dina data i molnet, har du inget annat val än att förlora dina filer eftersom det betyder mer att få åtkomst till din enhet igen.

Lyckligtvis finns det alltid ett sätt för dig att låsa upp en inaktiverad iOS-enhet utan att återställa systemet, så att du inte tappar några kritiska data i processen. Och markeras nedan är några av de effektiva metoderna som används av andra som har fångats i samma situation. Läs vidare för att ta reda på hur du låser upp en iPad utan att återställa den.

Använd Siri för att låsa upp din iPad utan att återställa

Siri är ett röstigenkänningssystem som är patenterat av Apple. Det är i princip en applikation som fungerar som personlig assistent med både talinmatnings- och utgångsfunktioner. Detta betyder att du kan tala till det och att det kan tala tillbaka till dig. Det är inbyggt i Apples mobila enheter från iPhone 4s och framåt. Men det finns mer Siri kan erbjuda och en av dessa är att låsa upp din iOS-enhet utan att behöva återställa den. Så här fungerar Siri-tweak.

 1. Aktivera Siri på din iPad genom att trycka på Hem-knappen successivt.
 2. När Siri är aktiverad, tala och ställ en fråga som Hey Siri, vilken tid är det? Siri svarar sedan och visar klockan på skärmen.
 3. När du ser klockan på din iPad-skärm klickar du på ikonen på klockan. Om du gör det öppnar världsklockan.
 4. Peka på plustecknet (+) på den övre högra kanten av skärmen för världsklocka för att lägga till fler klockor.
 5. Du kan skriva ett gäng slumpmässiga ord i sökfältet och sedan välja alternativet att välja alla.
 6. Välj sedan alternativet Dela och tryck sedan på ikonen för meddelanden.
 7. Skriv något i fältet Till: och tryck sedan på returtangenten. Markera all den markerade texten och tryck sedan på Lägg till alternativet.
 8. Alternativt kan du trycka på ikonen Skapa ny kontakt (+) för att lägga till ny kontakt. Om du gör det öppnas en ny popup-skärm där du kan fylla i alla nya kontaktuppgifter.
 9. Klicka på ikonen Lägg till foto och välj sedan alternativet att välja foto . Du dirigeras sedan till telefonens fotobibliotek.

Vid denna tidpunkt bör du kunna trycka på Hem-knappen och komma åt andra funktioner på din enhet. Därför har din iPad-lösenord förbi.

Låsa upp iPad utan att återställa via programvara / appar från tredje part

Ett annat sätt att låsa upp en iPad utan att återställa genom tredjeparts iOS-upplåsnings- och återställningsverktyg. Dessa verktyg eller appar kan laddas ner och installeras på din dator och sedan använda den för att komma åt din iOS-enhet som iTunes gör. Bland de mycket använda iOS-upplåsnings- / återställningsapparna är iMyFone LockWiper och Dr. Fone, för att nämna några. För att använda något av dessa verktyg, här är vad du behöver göra.

Gör en dator redo och ladda ner och installera den iOS-upplåsningsprogramvara du vill använda. I denna guide använder vi iMyFone LockWiper. Så här fungerar det:

 1. Starta sedan iMyFone LockWiper på din dator och klicka på Start-knappen.
 2. Anslut din iPad till din dator med den Apple-medföljande USB- eller blixtkabeln.
 3. Starta sedan din iPad i DFU-läge genom att stänga av den. Håll sedan ned volymknappen och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder. Släpp strömbrytaren efter 10 sekunder men håll ner volymknappen tills telefonskärmen blir helt svart. Om skärmen förblir svart och programmet fortsätter till nästa steg, betyder det att din enhet har gått in i DFU-läge. Om inte, försök att placera din iPad i återställningsläge istället.
 4. Bekräfta din iPad-information inklusive enhetsnummer och iOS-version.
 5. Klicka sedan på knappen Hämta för att ladda ner det senaste iOS-firmwarepaketet för din enhet.
 6. Klicka kommandoknappen Start to Verify för att verifiera firmwarepaketet.
 7. Klicka sedan på knappen för att starta upplåsning.
 8. När du uppmanas att bekräfta, ange sex 0: er ( 000000 ), läs informationen och klicka på Lås upp .

Följ resten av instruktionerna på skärmen för att låsa upp din iPad. Se bara till att inte koppla bort din iPad medan processen fortfarande pågår. När upplåsningsprocessen är klar ser du en meddelandeuppmaning som säger att låsskärmen har tagits bort helt.

För ytterligare hjälp och mer rekommenderade lösningar för hur du låser upp din iPad utan att återställa systemdata, kan du kontakta Apple Support eller din enhetsföretagens tekniska support.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!