Hur man låser upp en Verizon-telefon utan koden

Verizon får ofta en dålig rap innan den är dyrare än de flesta, men det kommer med en handfull olika förmåner. Förutom att ha ett av USA: s bästa nätverk, gör de det också extremt enkelt att låsa upp sina enheter - inget förfrågningsformulär eller stränga kundkrav krävs. Det enda "kravet" per-säga är att du har en Verizon-telefon.

Så om du inte är helt säker på hur du låser upp en Verizon-telefon måste du följa med nedan. Vi visar dig steg för steg om hur du kan låsa upp din telefon och på bara några sekunder. Nu kör vi!

Lås upp en Verizon-telefon

Verizon i flera år har gjort det oerhört enkelt att låsa upp en av sina telefoner med upplåsningskoden alls. Verizon har ingen förfrågningsportal eller steg-för-steg-riktlinjer för att låsa upp sina telefoner; faktiskt har de inte ens en lista med krav som du måste följa för att låsa upp den. Det beror på att Verizon håller alla sina telefoner, väl, låsta upp från start.

Alla SIM-utrustade 4G LTE-smartphones är redan låsta upp. Du kan ta din telefon när som helst till en annan operatör - även om du bara köpte telefonen för några minuter sedan! Här är det officiella uttalandet från Verizon:

”Vi låser inte de flesta telefoner eller surfplattor som aktiveras med vår efterbetalningstjänst varken under eller efter löptiden för ditt serviceavtal eller försäljningsavtal om enhetsbetalningsplan. Vi låser inte våra 4G LTE-enheter, och ingen kod behövs för att programmera dem för användning med en annan operatör. "

Se? Ingen upplåsningskod behövs. Naturligtvis finns det ett par saker att komma ihåg när du tar din. De flesta Verizon-telefoner som nyligen lanserats kommer att fungera felfritt på GSM-nätverk som AT&T och T-Mobile - även när det gäller sms, samtal och LTE-funktioner; dock har Verizon varit en CDMA-bärare i flera år, vilket innebär att det är det primära nätverket som många av dess telefoner har drivit på. Så naturligtvis kanske vissa av de äldre telefonerna inte har de GSM-radioapparater som krävs för att ringa och sms i USA, för att inte ens tala om att de kan använda LTE. Än en gång bör du vara bra så långt som någon ny Verizon-telefon går, men du måste göra din forskning på några av de äldre (eller till och med bara ta en för en testkörning).

Om du stöter på problem med att använda din SIM-utrustade Verizon-telefon i ett annat nätverk, kan du ringa 888-294-6804 för hjälp.

Många efterbetalda 3G-enheter kan sorteras upp utan kod. Det finns två förinställda koder som du kan använda för att låsa upp dem - antingen “000000” eller “123456”. Det finns dock ett märke med 3G-enheter som kräver en speciell kod. Det varumärket är Verizons världsenheter, och du måste prata med en Verizon-teknik för att få det låst upp, eller använda en tredjepartsservice, som vi kommer att beröra omedelbart.

Förbetalda enheter är lite annorlunda. Liksom efterbetalda 3G-enheter kan många låsas upp med de förinställda koderna "000000" eller "123456"; Många förbetalda enheter som köpts från hyllan måste dock aktiveras i 12 månader innan du kan låsa upp. Lyckligtvis finns det en väg runt det med tredje part som låser upp företag.

Använd en tredje parts tjänst

Som ni ser är det ganska enkelt att låsa upp en 4G LTE SIM-utrustad smartphone, men den blir lite svårare när det gäller 3G-enheter och förbetalda enheter. När allt kommer omkring, vill transportören verkligen hålla dig i sitt nätverk och inte på en konkurrentens nätverk. Som sagt kan du hoppa över Verizon-byrån genom att helt enkelt använda en tredje parts tjänst för att låsa upp din telefon. Du kommer bara att köpa en kod från ett upplåsningsföretag - som kan kosta så mycket som $ 60 - men det får din telefon att fungera på ett annat nätverk på nolltid och utan alla hinder som Verizon sätter framför dig, så som en förbetald enhet som behöver aktiveras i 12 månader.

Du vill dock söka och undersöka bra företag för detta. Se till att de är ansedda, annars kan du hamna överlämna dina pengar till en i gengäld för, ja, ingenting. De flesta välrenommerade företag där ute kommer att ha ett kundtjänstteam i standby för att hjälpa dig att låsa upp din telefon med deras levererade kod.

Dom

Här har vi visat hur du kan låsa upp en Verizon-telefon utan koden; Vissa telefoner på Verizon kräver emellertid bara en kod - det finns inte mycket sätt att komma runt det utan en. Den goda nyheten är att du inte behöver uppfylla Verizons krav för att få den koden - en upplåsningstjänst kan få en av de telefonerna som fungerar i ett annat nätverk i en jippy.

Har du en olåst Verizon-telefon? Hur lätt var det för dig att använda det i en annan operatørs nätverk?