Hur man lägger till någon i en grupptext

Grupptexter är ett utmärkt sätt att konfigurera evenemang med vänner och samordna stor grupputflykt - det förhindrar att du måste meddela alla involverade personer på individuell basis. Det strömlinjeformar processen genom att göra kommunikationen mycket effektivare. Stora grupptexter kan komma ur hand ganska snabbt, men om du bara har ett par personer i en grupptext är det ett effektivt kommunikationssätt. Men vad händer om du vill lägga till en ny person i din grupptext? På ytan verkar det inte som om det finns ett enkelt sätt att göra detta; Apples Meddelanden-app och många andra kommunikationsverktyg gör det dock enkelt att få andra med sig i konversationen efter att grupptexten redan har startat.

Är du inte säker på hur du använder detta själv? Följ med nedan så visar vi dig hur! Låt oss dyka rätt in.

meddelanden

Som vi nämnde är det ganska enkelt att lägga till individer i din grupptext. Öppna appen Meddelanden med din iPhone eller iPad. Därefter vill du knacka på den grupptext som du vill lägga till en person till.

Klicka på kontaktikonerna längst upp i texten. Du kommer att se en meny som visar Ljud, FaceTime eller Info. Vi vill trycka på alternativet som säger Info. När fliken Info visas bör du kunna se alla som för närvarande finns i din grupptext. Längst ner i listan bör du se ett alternativ som säger + Lägg till kontakt . Knacka på den.

Du får se en prompt nästa, och det är här du måste lägga till kontaktinformationen för personen du lägger till. När du har fyllt i allt detta trycker du på Klar och sedan läggs personen omedelbart till grupptextsamtalet. Det är värt att notera att den här processen bara fungerar med enheter som använder iMessage, samt gruppsamtal som är åtta i storlek eller mindre.

Om du inte kan använda iMessage för din konversation, eller om din grupptext är större än åtta medlemmar, är det lite mer komplicerat att skapa en ny grupptext.

Så om du vill lägga till någon måste du gå till startsidan för meddelanden. Tryck sedan på ikonen Nytt meddelande i det övre högra hörnet.

I fältet Till måste du manuellt lägga till varje individ som du vill inkludera i grupptexten, inklusive personen som du lägger till i grupptexten. När alla dessa nummer läggs till skriver du ett meddelande och trycker på Skicka . Din nya grupptext har skapats!

Om du någonsin vill lägga till ytterligare individer i din grupptext måste du faktiskt upprepa den här processen. Det finns inget sätt att lägga till individer i en grupptext utan att skapa en ny grupp, tyvärr. Återigen är det om du inte använder iMessage med åtta personer eller mindre.

Facebook Messenger

Den traditionella aktiemeddelanden-appen på de flesta telefoner - inklusive iPhone - är ganska begränsande när det gäller att lägga till människor i grupptexter. Lyckligtvis gör andra snabbmeddelanden applikationer det mycket lättare att lägga till människor till gruppsamtal dynamiskt. Ett av de stora namnen är faktiskt Facebook Messenger.

Om du vill lägga till någon i en Facebook Messenger-grupp trycker du först på meddelandegruppen som du vill att den nya personen ska ha en del i. Klicka sedan på gruppens namn längst upp i chatten. Därifrån vill du klicka på länken Se gruppmedlemmar under underavsnittet Inställningar . Tryck sedan på knappen Lägg till person längst upp till höger på skärmen. Du har möjlighet att bläddra igenom din lista över kontakter och lägga till enskilda eller flera individer i gruppen. Du har till och med alternativ för att lägga till personer som du inte nödvändigtvis är kopplad till, men som kräver att du lägger till ett specifikt namn i sökfältet.

Det andra alternativet Facebook Messenger ger dig är att bjuda in kontakter till en grupp via en länk. Du kan kopiera den länken till ditt urklipp och sedan skicka den länken till personer du vill lägga till din grupp på individuell basis. De klickar på den länken och väljer sedan att gå med i gruppen.

Stängning

Som du ser är det inte lätt att lägga till personer i en gruppkonversation i appen för meddelanden. men det är mycket lättare i snabbmeddelandeprogram som Facebook Messenger, WhatsApp och andra.