Hur man lägger till hastighetsgränser i Google Maps-appen

Personer som reser mycket förlitar sig vanligtvis på Google Maps-appen på sin smartphone för vägbeskrivning. Det ger användbar information som din plats, kartan över det omgivande området och den tid du förväntas anlända till din destination bara för att nämna några. En funktion som människor begär är information om hastighetsbegränsning. Detta var ursprungligen tillgängligt på två platser först förra året, San Francisco Bay Area i USA och Rio de Janeiro i Brasilien, och hittills har det inte rullats ut för alla användare.

Om du vill lägga till hastighetsgränserna till Google Maps-appen kan du göra det just nu genom att använda en tredjepartsapp som visar informationen som en överläggning över Google Maps-appen. Tyvärr fungerar detta bara på Android-enheter och inte på iPhones.

Velociraptor (gratis med köp i appen)

  • Denna app beskrivs som en flytande hastighetsgränsövervakare och hastighetsmätare som fungerar med alla kartapplikationer. Det finns gratis i Google Play Store med ett köpalternativ i appen. Det är en av de mest exakta hastighetsapparna som finns tillgängliga som du kan använda.

Ulysse hastighetsmätare (gratis, pro)

  • Om du vill ha fler funktioner på en hastighetsmätare-app är det detta du vill få. Förutom att visa hastighetsgränsen kan det spela in din resa, spåra din resa, kan styra din musikspelare och mycket mer.

Apparna ovan är de bästa valen om du letar efter en hastighetsbegränsningsfunktion i din kartapplikation. Du kan kolla in dem i Google Play Store.