Hur man lägger till andra Instagram-konto på iPhone XS Max

Att lägga till ett annat Instagram-konto på iPhone XS Max är enkelt. Kolla in vår korta guide för hur du gör det nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att du kan kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: Hur lägger jag till ett andra Instagram-konto på iPhone XS Max

Hej! Läs bara din artikel om hur du lägger till ett andra konto på Instagram. Jag har också läst och tittat på andra tutorials om ämnet som rör ett andra eller flera konton upp till fem. Så jag hade intrycket att jag kunde bläddra ner för att "lägga till ett konto", sätta in det nya användarnamnet och lösenordet och logga in. Det säger att jag använder "felaktigt användarnamn". Jag ville inte försöka logga in via FB eftersom jag redan var ansluten till mitt första konto som alltid är ansluten till FB. Jag har bara en annan e-postadress som skiljer sig från den på mitt första instagram-konto, men om jag vill skapa upp till 5 olika konton skulle jag behöva ha 5 olika e-postadresser? Jag hade verkligen intrycket av att jag kunde behålla samma e-postadress för alla. Så jag förstår naturligtvis inte hur jag ställer in ett andra eller flera konton till. Inte så lätt som alla säger ... Jag skulle uppskatta alla råd och enkel förklaring för att lösa denna fråga. Vänliga hälsningar.

Lösning : Om du redan har kontrollerat artikeln Hur du skapar ett andra konto och lägger till det till din iPhone 8 Instagram-app, är det här de specifika stegen för att lägga till ett nytt konto till din Instagram-app:

  1. Öppna Instagram-appen.
  2. Visa din Instagram-profil.
  3. Klicka på Meny (växellikon) längst upp till höger.
  4. Rulla ner till botten och tryck på Lägg till konto.
  5. Logga in på ditt konto genom att trycka på knappen Logga in.

När du skapar ett Instagram-konto måste det nämnda kontot vara kopplat till en unik e-postadress, telefonnummer eller Facebook-konto. Så ja, du måste ha en e-postadress registrerad för varje Instagram-konto. Varje konto låter dig också använda ett unikt användarnamn så att du enkelt kan identifiera det nämnda kontot.

Besök den officiella Instagramguiden för att skapa ett Instagram-konto.

När du har skapat ett nytt konto med ett annat e-post-, telefonnummer- eller Facebook-konto kan du gå vidare och lägga till det i din Instagram-app.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.