Hur man laddar ner Vitch-videor från Twitch

Om du är en vanlig Twitch-goer, har det troligtvis varit tider där du önskat att du kan ladda ner sändningar som VOD för att kunna ses senare. Om du inte är hemma på grund av arbete eller reser gör det svårt att hålla jämna steg med dina favoritföretagens strömmar. Det är därför att ladda ner Twitch-strömmar kan vara så trevliga - när de strömmar, ladda ner dem till din PC och fånga dem senare. Tyvärr stöder Twitch själv inte alltid sätt för människor att ladda ner något annat än sina egna strömmar, och bara under en viss dag efter det att den ursprungliga strömmen ägde rum.

Som sagt, om du vill komma runt Twitch's blockad på det och ladda ner en gammal Twitch-stream en gång för alla, se till att följa med nedan - vi visar dig hur!

Ladda ner dina egna videor

Som vi nämnde tidigare gör Twitch det ganska enkelt att ladda ner dina egna sändningar. Som en allmän regel och beroende på kontonivå bör du kunna ladda ner dina sändningar mellan 14 och 60 dagar från den ursprungliga sändningen eller strömmen. Efter det att den här tiden har gått, raderas de sändningarna automatiskt och kan inte laddas ner eller ses igen.

För att till och med börja ladda ner dina egna sändningar måste du aktivera automatisk arkivering på ditt konto. Det är ganska enkelt att göra detta.

  1. Gå till Twitch-hemsidan. Klicka sedan på rullgardinsmenyn längst upp till höger på skärmen och välj inställningsmenyn länk / ikon /
  2. Välj sedan alternativet Kanaler och videor. Bläddra sedan ner till avsnittet Kanalinställningar.
  3. Slutligen markerar du rutan som säger Arkivera mina sändningar automatiskt.

När du har slutfört det arkiveras dina sändningar nu under en tidsperiod som väljs av Twitch. Som vi nämnde kan detta vara mellan 14 och 60 dagar, så att du kan ladda ner dina sändningar inom den tidsperioden.

Nu behöver vi bara ladda ner våra egna videor. Det är lätt:

  • Gå tillbaka till Twitch-huvudsidan, och välj sedan alternativet Video Manager från huvudmenyn.
  • Det här är det avsnitt där alla dina sändningar sparas. Under varje miniatyrbild bör du se ett alternativ som säger Ladda ner. Klicka på VOD: erna som du vill ladda ner, så sparas de på din dator. Beroende på VOD: s längd kan det ta lite tid - trots allt kan timmar långa videor ta mycket längre tid än mindre strömmar.

Det är allt som behövs för att ladda ner dina egna videor. Det är lite svårare att ladda ner videor från andra streamare.

Ladda ner sändningar från andra

För att ladda ner en video från Twitch måste du använda en tredjepartsapplikation. Denna applikation kallas Twitch Leecher. Med hans program på din dator kommer det att låta dig ladda ner Twitch-videor gjorda av alla programföretag på plattformen. Du kan ta tag i den från Twitch Leecher Github-sidan för din dator. Du måste välja rätt version för ditt system.

När Twitch Leecher är installerat måste du öppna applikationen. Detta kan göras genom en enkel sökning i Startfältet i aktivitetsfältet, eller du kan titta under avsnittet Nyligen tillagda i Start-menyn.

Med Twitch Leecher öppen, klicka på alternativet som säger Sök. Håll programmet öppet, men nu måste vi öppna din webbläsare.

Öppna nu din webbläsare som du väljer och gå till www.twitch.tv.

Därefter hittar du Twitch streamer sändningssida som du vill ladda ner en video från.

Klicka på länken Videor på din Twitch streamer's valda profilsida.

Hitta videon som du vill ladda ner, högerklicka på videon med musen och välj alternativet som säger Copy Link.

Låt oss gå tillbaka till Twitch Leecher. Klicka på fliken Urls och klistra sedan in videolänken i det vita textfältet genom att trycka på genvägskoden Ctrl + V. Eller högerklicka på textrutan och klicka på Klistra in. Tryck sedan på Sök. Twitch Leecher kommer sedan att använda URL: n för att hitta sändningen.

Twitch-videon som du sökte efter skulle dyka upp i Twitch Leecher och sedan bör du se en nedladdningsknapp i det nedre högra hörnet. Klicka på knappen för att starta processen.

Slutligen, nästa skärm väljer du några detaljer om din video. Välj kvalitet / upplösning, mappen där videon måste laddas ner och välj slutligen ett anpassat filnamn. Om du vill kan du också välja start- och slutpunkter för videon, vilket är bra för sändningar som är några timmar långa. Sändningar som är några timmar långa kan vara massiva i storlek, så det här alternativet för start och slutpunkt gör att du bara kan välja de höjdpunkter du vill se.

När dessa alternativ har ställts in trycker du på Hämta. Det kan ta lite tid beroende på längden och storleken på videon, eftersom flera timmars videoklipp ofta kan vara gigabyte i storlek.

Dom

Som ni ser är det ganska enkelt att ladda ner en video på Twitch, även om du använder ett tredjepartsprogram. Genom att följa stegen ovan bör du kunna ladda ner en video på en jiffy!