Hur man laddar ner video från YouTube och överför den till Android-enhet

Har du någonsin stött på en video på YouTube som du önskade att du kunde ladda ner och spara för senare? Det är oss hela tiden! Det finns bara så mycket bra innehåll på YouTube att vi inte kan se alla på en gång. Prenumerationer på tjänster som YouTube Red tillåter oss nu att ladda ner innehåll för visning offline, men det är en annan prenumeration på en bunt med prenumerationer och tjänster som vi redan betalar för.

Redaktörens val

Vill du ladda ner Youtube-videor att spela på din Android-enhet? Vi rekommenderar

4K Ladda ner mjukvara.

MER INFORMATION

Naturligtvis finns det massor av skuggiga nedladdningswebbplatser på Internet som gör att du kan ladda ner YouTube-videor från Internet, men dessa bör undvikas. Som sagt, om du följer med oss ​​nedan, visar vi dig hur du kan använda en mycket mer ansedd tjänst som heter 4K Video Downloader för att ladda ner dina favoritvideor på YouTube. Låt oss börja.

Videoupplösningar

4K Video Downloader är ett utmärkt val för att ladda ner YouTube-videor. Det finns många olika val för att ladda ner videoklipp där ute, men det finns få som har kapaciteten för 4K Video Download.

Som namnet antyder stöder 4K Video Downloader nedladdning av 720p, 1080p och 4K videos. Och även om det är sällsynt kan det också ladda ner 8K-videor. En sak att tänka på med dessa mer detaljerade format är att de är mycket tätare när det gäller filstorlek, vilket innebär att det kan ta mycket längre tid att ladda ner.

Som sagt, 4K Video Downloader kan ladda ner nästan alla typer av videoupplösning där ute - du behöver bara hålla tålamod med några av dessa större format. Allt som sagt, följ med, så visar vi dig steg för steg hur du laddar ner videor med 4K Video Downloaders.

Ladda ner YouTube-spellistor

En av de unika sakerna med 4K Video Downloader är att de låter dig ladda ner hela spellistor ganska enkelt. Om du har en hel spellista som du vill ladda ner, till exempel en lektionsspellista som beskriver ett slags utbildningsämne, behöver du inte längre ladda ner videor individuellt. Nu kan du ladda ner dem alla på en gång, så länge de finns i en spellista.

För att komma igång ska du ta tag i 4K Video Downloader och installera den på din dator. Det är tillgängligt på de flesta plattformar - Windows 10, MacOS och till och med Ubuntu.

När du har laddats ner vill du gå över till YouTube och kopiera länken till spellistan. Du kan göra detta genom att markera hela webbadressen i webbläsaren, högerklicka och trycka på Kopiera .

Öppna sedan 4K Video Downloader på din dator. I det övre vänstra hörnet vill du trycka på ikonen som säger Klistra in länk .

När nu prompten eller popup-fönstret visas vill du välja alternativet som säger Ladda ner spellista .

4K Video Downloader kommer nu att få metadata och annan information om spellistan. Det kan ta lite tid, men när du gjort det kan du välja den kvalitet du vill ladda ner i. Du kan välja original kvalitet - som fungerar hela vägen upp till 4K upplösning - eller så kan du ladda ner den i dess lägsta kvalitet, vanligtvis 240p eller 144p.

Du kan välja filväg där du vill att din video ska sparas också. Tryck på "..." -knappen för att öppna din File Explorer och välj sedan en sökväg. Om du inte gör det kommer de som standard att ladda ner till C: \ Media \ 4K Video Downloader.

Slutligen, tryck på nedladdningsknappen så startar spellistan nedladdningen. Beroende på hur många videor du laddar ner och vilken upplösning du har valt kan det ta en betydande tid. Se till att du har en stabil anslutning innan du startar, eftersom du inte vill avbryta processen.

Och det är allt som finns för det! Du bör kunna hitta dina nedladdade videor på den filväg du valde.

Hur man laddar ner hela YouTube-kanaler

Har du någonsin stött på en hel kanal som du verkligen älskade? Du kanske har velat ladda ner alla videor bara för att ha dem tillgängliga eller för att sakta se dem över tiden offline. En av de mest unika aspekterna med 4K Video Downloader är att de låter dig ladda ner hela YouTube-kanaler. Vi pratar varje video på kanalen.

Det är ganska enkelt. Som de tidigare stegen, greppa 4K Video Downloader och installera den på din dator. Det fungerar på alla tre stora plattformarna - Windows 10, macOS och Ubuntu.

Nästa, gå över till YouTube och hitta YouTube-kanalen. Du kan kopiera länken i adressfältet. Det kommer att se ut som www.youtube.com/channelname eller www.youtube.com/user/channelname.

Öppna sedan 4K Video Downloader, tryck på Klistra in- knappen längst upp till vänster i programmet. Sedan laddar 4K Video Downloader kanalen i nedladdaren.

Välj sedan den kvalitet du vill ha den ner från - val från original kvalitet, ända till den lägsta kvalitet som YouTube låter dig ladda ner.

Du kan också välja format som du vill ladda ner i listrutan - MP4, MKV, FLV och till och med 3GP. Det finns alternativ för att extrahera ljud också, till exempel i format som MP3, M4A och till och med OGG.

När du är redo trycker du på knappen Hämta för att börja ladda ner kanalen. Beroende på storleken på kanalen kan det ta väldigt lång tid och bör lämnas ensam tills det är klart. Se till att du har en internetanslutning som är stabil och tillräckligt snabb för att hantera detta.

Ladda ner enskilda YouTube-videor

Vi har visat hur du hittills kan ladda ner spellistor och kanaler. Men med 4K Video Downloader kan du också ladda ner enskilda videor.

Det är faktiskt ganska enkelt. Vi har sagt att du ska kopiera hela länkar för de kanaler och spellistor du vill ladda ner, och det är lika enkelt med att ladda ner enskilda YouTube-videor. Istället för att kopiera en länk till kanalen eller spellistan, startar du en enskild video och kopierar sedan webbadressen där.

Därifrån öppnade du 4K Video Downloader-programmet, tryck på Klistra in länk och ladda ner videon på samma sätt som vi visade dig med de två senaste metoderna. Lätt som det kan vara!

Vad sägs om undertexter?

4K Video Downloader gör det också enkelt att ladda ner undertexter för videor. När du följer alla stegen ovan är det enda du skulle göra annorlunda kryssrutan som säger Ladda ner undertexter . Du kan sedan välja vilket språk du vill att undertexterna laddas ner på, och sedan laddar du bara ner videon som normalt.

Extrahera ljud från YouTube-videor

Vad händer nu om du vill extrahera ljud från YouTube-videor? Vi antydde hur du kan göra det tidigare, men stegen liknar i stort sett att ladda ner en YouTube-video. I slutet behöver du bara ändra formatet du laddar ner i.

Det kan verka konstigt att ladda ner ljud uteslutande, men det har sin plats. Vissa människor vill ladda ner låtarna från en musikvideo - vilket är ett slags moraliskt dilemma, men till var och en för sig - eller vill ladda ner en podcast. Vissa YouTube-användare publicerar sina "podcasts" i ett videoformat uteslutande på YouTube. Nedladdning av ljudfilen gör att du kan lägga den på telefonen under en bilresa när du inte kan vara uppmärksam på videon.

Det är extremt enkelt att ladda ner ljudfilen. Kopiera YouTube-videolänken som normalt och tryck på Klistra in länk- knappen i det övre vänstra hörnet av 4K Video Downloader. Vänta tills 4K Video Downloader tar tag i informationen, och sedan kan du välja Format för att konvertera till MP3, M4A eller OGG.

Välj ditt alternativ och tryck sedan på knappen Hämta . Det hamnar i den destinationsmapp du valt, som som standard är C: \ Media \ 4K Video Downloader.

Hur du överför till Android

När du har laddat ner dina videoklipp kan du också enkelt överföra dem till din Android-enhet. Du vill ansluta din Android-enhet via en USB-kabel till din dator för att komma igång.

Hitta sedan platsen för videoklippet som du laddade ner. Högerklicka på videon (erna) och tryck på kopia. Därefter går du över till din Android-enhet i File Explorer och ställer in den i mappen där du vill hitta den. Vissa människor som inte har en File Explorer på sin Android-enhet klistrar helt enkelt in den i DCIM-avsnittet, vilket gör att de kan öppna videon i enhetens kamerarulle.

Om du lägger den i en annan mapp kommer vissa telefoner inte med en File Explorer, så du måste ladda ner något som ES File Explorer på din Android-telefon för att hitta den. När du gör det kan du helt enkelt trycka på filen för att spela den.

Dom

Som ni ser gör 4K Video Downloader det enkelt för alla att ladda ner enskilda YouTube-videor, spellistor och till och med hela kanaler. Du kan ladda ner undertexter med dem, konvertera videoklipp till ljudfiler och till och med ladda ner lite vackert fantastisk 4K- eller 8K-innehåll.

Har du använt 4K Video Downloader tidigare? Om du inte har det, se till att prova på deras webbplats!