Hur man laddar ner foton från iPhone till dator

Att överföra foton från iPhone till dator är en ganska regelbunden process som fokus är intresserade av. Inte alla vill ha alla sina bilder i molnet, och vill hellre ha dem över på en annan maskin, istället för att ta upp dyrbart lagringsutrymme på iPhone . Tyvärr är det inte precis lätt att få detta att hända. Du kan skapa en säkerhetskopia av din iPhone på iTunes, som inkluderar musik, foton och alla dina andra iPhone-data. Beroende på storleken på dina data kan den här processen ta timmar, om inte längre.

MER INFORMATION
DearMob iPhone Manager

Överför snabbt foton och filer till datorn

  • Stabilt och snabbt, överför 100 4K-foton på 8 sekunder.
  • Tvåvägsöverföring, från och till iPhone / iPad / iPod.
  • 1-klicka på backup och återställ iPhone med kryptering.
  • Säkerhetskopiera alla iOS-filer selektivt på ditt kommando.

Så hur kan du lösa problemet och effektivisera processen? Följ med nedan, så visar vi hur till och med lekman kan flytta över foton på iPhone till datorn i en vits. Låt oss dyka rätt in.

Varför inte använda iTunes?

Som vi nämnde kan du flytta dina foton från iPhone till iTunes via en backupprocess, men ett av problemen med Apples programvara är att du inte kan överföra foton direkt från iPhone till din dator. Visst har iTunes Photo Sync, men det är för att överföra foton från din dator till din iPhone, inte tvärtom.

Lyckligtvis finns det någon alternativ programvara för att överföra dina iPhone-bilder direkt till din dator och utan bördan av iTunes - DearMobs iPhone Manager.

DearMob iPhone-hantering

DearMobs iPhone Manager har ett antal fördelar för att överföra foton från iPhone till dator över, till exempel, Apple Photos-appen eller Windows File Explorer. Först och främst kör DearMobs iPhone Manager oberoende av alla Apple-tjänster. Fördelen med detta är att undvika fel och fel, och du kommer inte heller att låsas in i Apples ekosystem på detta sätt.

Det är ganska fördelaktigt jämfört med annan iPhone-backupprogramvara. Mycket av den här programvaran behöver du för att ladda ner iTunes, eller kan lita på något som "Apple Support Service" eller "Apple Mobile Device Support." De flesta av den programvaran måste ha dessa bakgrundstjänster för att till och med ansluta till iOS. Med DearMob iPhone Manager behöver du inte oroa dig för något av detta eftersom det fungerar som en helt oberoende applikation.

Det trevliga med iPhone Manager är att du kan ladda ner en gratis version av den för att ta den för en snurr innan du köper. Många funktioner kommer att låsas, men du kan låsa upp dem genom att köpa en licens.

Och endast under en begränsad tid kan du ha en DearMob iPhone Manager-licens gratis. DearMob kör för närvarande en konkurrens och delar ut gratis licenser till alla som skriver in sin e-post. Därutöver kommer du att få en tävling där du kommer att vinna en DJI OSMO Mobile 2, samt några andra tillbehör.

Backup, backup och backup!

Det viktiga att göra innan du flyttar filer och röra med någon form av filhanteringssystem är att säkerhetskopiera din iPhone! Olyckor, skadlig kod och fel i filöverföringar sker hela tiden. Säkerhetskopiering skyddar dig mot dessa saker genom att förse dig med något som du kan återvända till i händelse av att saker går bra.

IPhone har en hel del alternativ för att säkerhetskopiera sin programvara. Du kan använda iTunes för att skapa en säkerhetskopia av din iPhone. Det kan ta ganska lång tid när du skapar en ny säkerhetskopia, så se till att vara beredd att låta den gå över natten. Du måste ha din iPhone uppkopplad till din dator för att starta processen såväl som att iTunes har installerats.

Ytterligare tillgängliga alternativ är genom iCloud. Apple ger dig lite ledigt utrymme, vilket gör att du kan skicka en säkerhetskopia direkt till molnet. På så sätt är din säkerhetskopia tillgänglig var som helst, så att du kan återställa din telefon, från, ja, var som helst! Det finns andra reservalternativ på nätet som du också kan överväga, men det är två av de mest populära och pålitliga sätten att göra det.

Hur man laddar ner foton från iPhone till dator

För att komma igång, se till att din iPhone är ansluten till USB-A-porten på din dator eller bärbar dator. En USB-A till Lightning-kabel ska vara allt du behöver, såvida inte din dator bara använder en USB-C I / O. För det måste du se till att du har en USB-C till Lightning-kabel.

Därefter vill du se till att du har en kopia av iPhone Manager på din dator. Du kan ta det själv här. Tänk på att DearMob erbjuder licenser för både Windows och Mac, vilket gör programmet ganska mångsidigt.

När du har laddat ner och installerat vill du öppna programmet. Du vill välja det avsnitt som säger Photo Transfer. Programvaran ska kunna identifiera din iPhone och iPad automatiskt om du har anslutit den. Du kan trycka på "Synkronisera" -knappen, vilket skulle göra att alla dina foton och videoklipp visas i huvudfönstret.

Därefter kan du klicka på din kamerarulle, välja alla dina foton och sedan klicka på Exportera för att exportera dem till din dator eller Mac. iPhone Manager kan till och med göra detta med din iCloud-kategori i ditt galleri. När du trycker på den Exportknappen flyttar iPhone Manager alla dina foton - oavsett filstorlek på ditt bibliotek - på några sekunder. Det är så mycket snabbare än att göra en iTunes-säkerhetskopia eller flytta över dem till din dator en efter en. Det är värt att notera att du också selektivt kan överföra foton.

DearMobs iPhone Manager har faktiskt också ett sätt att automatiskt konvertera filtyper. HEIC-filtyper kan automatiskt konverteras till JPG och överföras fortfarande på några sekunder. För att göra detta, istället för att trycka på Export-knappen, vill du klicka på pilen bredvid. Klicka sedan på Exportera HEIC till JPG .

Som vi nämnde är iPhone Manager snabb . Även om du tar foton i upplösning som 4K, kan iPhone Manager slutföra exportprocessen på några sekunder. Du behöver inte ha en enorm tidsinvestering för att slutföra processen som du skulle göra i iTunes eller något annat program.

Exportera med kryptering

Om du har några känsliga foton på din iPhone som du inte vill att folk ska ha på sig kan du kryptera dina foton under exportprocessen. Innan du trycker på Export-knappen kan du helt enkelt markera rutan som säger Exportera med kryptering . Tryck sedan på Export-knappen. Filer sparas inte som JPG utan kommer istället att sparas som .DEARMOB. För att öppna en måste du öppna den med iPhone Manager och sedan avkryptera dessa filer under alternativet Datasäkerhet.

Synkronisera datorfoton till iPhone

DearMobs iPhone Manager gör det enkelt att skicka foton som redan finns på din dator till din iPhone. Tänk på att du måste se till att din iPhone har gott om lagringsutrymme för att ladda upp storleken på foton som flyttas över.

På vänster sida av skärmen, tryck på + -knappen för att skapa ett nytt album. Namnge sedan albumet. Därifrån trycker du på den stora blå Lägg till foton- knappen i huvudfönstret. Detta öppnar File Explorer och sedan kan du välja de foton eller album som du vill lägga till i detta album. När de har lagts till i ditt nyskapade album inom iPhone Manager kan du trycka på den stora blå synkroniseringsknappen för att skicka dem till din iPhone.

iPhone Manager är ganska snabb också i detta avseende. När du har tryckt på den synkroniserade knappen skickas foton till din iPhone på bara några sekunder.

videoklipp

Det är lite konstigt, men DearMobs iPhone Manager verkar dela upp fotoöverföringar och videoöverföringar. Så du måste stänga ur programmet och öppna det igen, eller gå tillbaka till huvudmenyn. Istället för att klicka på alternativen för fotoöverföring måste du välja Videor den här gången.

Precis som Fotoöverföring delar DearMobs iPhone Manager dina videor i kategorier, som heminspelade, filmer, musikvideor, kamerarulle osv. Du kan trycka på Export-knappen för att skicka alla dem till din PC. Videor kan vara traditionellt stora i storlek, men det är fortfarande inga problem för iPhone Manager. Till och med videor i ett 4K-filformat kan överföras till din dator på bara några sekunder.

iPhone Manager har också ett alternativ för att optimera videor. Detta gör att du kan minska den ursprungliga filstorleken utan att påverka filens ursprungliga upplösning. Denna optimering frigör lagringsutrymme på din dator så att du kan hålla fler foton och videor på din dator.

Det finns andra verktyg också - till exempel möjligheten att konvertera ePub-filer till PDF, TXT och till och med HTML-format. Med detta verktyg kan du till och med konvertera SMS till PDF så att du enkelt kan se textmeddelanden på din dator.

Kryptera videor med iPhone Manager

På samma sätt som Photo Transfer kan du också kryptera videor med iPhone Manager. Innan du trycker på Export-knappen kan du helt enkelt markera rutan som säger Exportera med kryptering . Tryck sedan på Export-knappen. Dina videor sparas inte i det traditionella videoformatet utan kommer istället att sparas som en .DEARMOB. För att öppna en måste du öppna den med iPhone Manager och sedan avkryptera dessa filer under alternativet Datasäkerhet.

Vad sägs om musik?

Som en extra bonus vill iPhone Manager vara din go-to iTunes-ersättning, så att den också överförs över musikfiler. I stället för att klicka på Fotoöverföring eller videor på huvudmenyn kan du klicka på kategorin Musik. Med din iPhone ansluten kan du enkelt importera och exportera musikfiler, synkronisera din musik, lägga till musik, skapa spellistor och mer, allt från iPhone Manager!

För att dela upp det, kopierar du all din musik till din dator. Lägg till musik låter dig ladda upp musik från din dator till iPhone Manager, och sedan kan du trycka på Sync för att kopiera allt det till din iPhone - inklusive alla nyskapade spellistor du kanske har gjort!

Andra bonusar

iPhone Manager kommer med några andra bonusar också. Om du till exempel har ett iPhone-foto som du inte kan ta bort kan iPhone Manager ta bort det en gång för alla. Det ger dig också alternativ som möjligheten att exportera redigering och originalfoto över till din dator också. iPhone Manager kan också överföra över livefoton i deras ursprungliga filformat. Det låter dig behålla det ursprungliga Live Photo, såväl som val av ram för ram.

Slutligen tillåter iPhone Manager dig att exportera foton med och utan geotaggfoto, även exportera originalkopian till din dator.

Stängning

Som vi nämnde tidigare är det ganska olyckligt att iTunes inte stöder fotoöverföringar direkt från iPhone till dator, men det är därför som program som DearMobs iPhone Manager finns. Ladda ner den till din dator eller Mac så kan du enkelt och snabbt överföra foton till din dator på det sätt du vill. Som en extra bonus behöver du inte ha en enorm tidsinvestering för att sitta vid iTunes och vänta på att säkerhetskopior och sådant ska slutföras. iPhone Manager slutför uppgifterna på några sekunder.

Om du fortfarande inte har plockat en kopia kan du ta en här. Eller så kan du delta i DearMobs iPhone Manager-lotterier, där du kan skriva in din e-post för att ta en kopia gratis. På toppen av det kommer du att få fantastiska telefontillbehör som DJI OSMO Mobile 2.

Har du använt iPhone Manager ännu? Ljud av i kommentarerna nedan!