Hur man kontrollerar röstbrevlåda på Galaxy S10 | enkla steg för att kontrollera röstmeddelanden

Om du är ny på Android och undrar hur du kontrollerar dina röstmeddelanden för första gången bör den här guiden vara till hjälp. Det är enkelt och enkelt att kontrollera röstbrevlådan. Lär dig hur du gör det nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man kontrollerar röstmeddelanden på Galaxy S10

  1. Dra uppåt eller nedåt från mitten av skärmen för att öppna skärmen för appar.
  2. Öppna röstbrevlåda- appen. Tryck vid behov på operatörens namn och tryck sedan på Röstbrevlåda .
  3. Klicka numenyikonen i det övre högra hörnet från röstbrevlådan .
  4. Klicka på Uppdatera .
  5. Det är allt. Vi hoppas att den här korta handledning hjälper dig att kontrollera dina röstmeddelanden.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.