Hur man kan titta på CNN Live online utan kabel

Skär kabelabonnemanget, men vill inte förlora din åtkomst till en av dina favoritnyhetskällor - CNN? Det finns ingen anledning att oroa sig, eftersom CNN har gjort sig tillgänglig på nästan alla plattformar - Fire TV, Roku Ultra, såväl som nästan alla stora strömningstjänster där ute. Så om du officiellt vill avbryta banden med din kabelleverantör, kan du enkelt byta till en av de billigare streamingtjänsterna där ute för att få de senaste händelserna i världen.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Om du är nyfiken på hur du kan behålla det efter att du har avbrutit din kabel-tv följer du nedan nedan!

Streaming-enheter

Om du inte vill registrera dig för en fullständig strömningstjänst (dvs. den lilla prenumerationsavgiften per månad som ger dig tillgång till 60+ kanaler), men bara vill hålla dig uppdaterad med CNN, rekommenderar vi att du går med en streaming enhet - speciellt Fire TV eller Roku Ultra, eftersom de stöds väl och kontinuerligt uppdateras.

Och naturligtvis kan du få CNN-appen på både Fire TV och Roku Ultra - det är lika enkelt som att ladda ner den från deras respektive appbutiker. När du har laddats ner måste du antagligen registrera dig för ett individuellt prenumeration på CNN, vilket bara skulle kosta ett par dollar per månad. Kom igång med en av enheterna länkade nedan.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

Sling-TV

Det näst bästa stället att titta på CNN är på Sling TV. Detta är lätt det bästa stället eftersom det bara sätter tillbaka 20 USD per månad för Orange-abonnemangsnivån (du kan hitta det i Sling TV: s Blue-abonnemangspaket också, vilket är lite dyrare, men kommer med fler kanaler). Men, om du tvekar att registrera dig för ett annat prenumeration, ger Sling TV dig en 7-dagars gratis provperiod för att se vad de handlar om.

Sling TV finns nästan överallt för att strömma också - din Android-telefon, surfplatta, strömningsenhet, Smart TV och så mycket mer. Detta gör det till det perfekta paketet för dig som reser mycket, eftersom det är så enkelt som att logga in på Sling TV och dra upp CNN-kanalen på din telefon.

Registrera dig för den kostnadsfria testversionen på länken nedan.

Köp det nu: Sling TV

Hulu med Live TV

En annan plats du kan titta på CNN är på Hulu. De erbjuder nu ett "With Live TV" -paket, som kostar 39, 99 dollar per månad. CNN finns tillgängligt på det, och på samma sätt som Sling kan du titta på live-tv var som helst, det är bara en hel del dyrare. Som en del av paketet får du tillgång till Hulus hela videobibliotek på begäran också.

Köp det nu: Hulu

DirecTV nu

Nästa plats där du kan se CNN live online utan kabelabonnemang är AT & T: s DirecTV Now-streamingtjänst. CNN är tillgängligt på DirecTV Now som en del av deras lägsta abonnemang, "Live a Little" för $ 35 per månad. En cool fördel med DirecTV Nu är att om du förskottsbetala för en viss månad i taget kan du få en gratis Apple TV eller en gratis Fire TV. Dessutom, om $ 35 per månad verkar vara ett brant pris, kan du prova det gratis med deras kostnadsfria testversion.

Köp det nu: DirecTV Now

PlayStation Vue

Den sista platsen som du kan titta på CNN online utan prenumeration på en kabelleverantör är PlayStation Vue. CNN är tillgängligt som en del av deras "Access" -paket, som börjar på $ 40 per månad. Det är lite dyrt och har inte nästan lika mycket värde som till exempel Hulu med Live TV eftersom du inte får tillgång till ett on-demand videobibliotek med tusentals titlar. PlayStation Vue är dock fortfarande en solid tjänst som är värd att kolla in.

Du kan komma igång med en 5-dagars kostnadsfri testversion på länken nedan.

Köp det nu: PlayStation Vue

Dom

Så, vilken bör du gå med? Om du bara vill titta på CNN och det är allt, rekommenderar vi att du går med Fire TV eller Roku Ultra och köper CNN som en individuell prenumeration. Men om du vill ha några fler kanaler att titta på är valet uppenbart: Sling TV. Du får enormt värde för bara $ 20 per månad, vilket ger dig massor av kanaler. Och bara några få dollar per månad kan lägga till ännu fler kanaler till ditt arsenal. Det finns enormt värde här, och inte bara det, utan Sling TV står bakom deras produkt med en av de längsta gratisversionerna av alla dessa strömningstjänster - du kan testa den gratis i hela sju dagar, i motsats till 5 eller mindre än tävlingen erbjuder. Anmäl dig här.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar