Hur man kan se Discovery Channel Live online utan kabel

Vill du inte gräva Discovery-kanalen under din kabelbottesresa? Om det är en av få kanaler du tittar på, är det svårt att motivera att hänga på den för vad kostnaden för ett kabelabonnemang är, för att inte tala om de fruktade kontrakten. Lyckligtvis, om du bestämmer dig för att nixa kabelabonnemanget, kan du börja titta på strömningstjänster och strömningsenheter för att ersätta kanaler som Discovery. Och i det här scenariot har du ett par fantastiska kostnadsbesparande alternativ som inte kommer att låsa dig till ett kontrakt.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Om du är intresserad av att hålla Discovery-kanalen i din sortiment, följ med nedan så visar vi dig hur!

Fire TV och Roku Ultra

Om du inte känner till Fire TV eller Roku Ultra, är det välstött strömningsenheter som kan förvandla all icke-smart TV till en Smart TV. Inte bara det, men om din Smart TV har lite stöd (dvs mycket få appar som du kan ladda ner), är Fire TV och Roku Ultra bra alternativ för att fixa det också. De får alltid nya kanaler och appar som du också kan ladda ner.

Och naturligtvis kan du hitta DiscoveryGO-appen på både Amazons Fire TV och Roku Ultra, så att du kan titta på alla dina favoritprogram från bekvämligheten med din streamingenhet. Kom ihåg att det kan träffas eller missa vad som visar att du kan strömma live och vad du inte kan - några av serierna som Discovery anses vara tillgängliga endast för visning på begäran, men så finns det andra som du kan ström live.

Hursomhelst, om du är intresserad av att kolla in den, kan du hämta en av strömningsenheterna på länkarna nedan för att komma igång.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

DirecTV nu

Om du inte vill hämta en Amazon Fire TV eller Roku Ultra-enhet har du ett par alternativ för strömning på strömmningstjänster. Tyvärr är kontrakt långt och få mellan, så det finns bara ett par platser du kommer att kunna strömma Discovery-innehåll live online, och det första av dem är AT & T's DirecTV Now.

Om du är intresserad av att streama Discovery på DirecTV Now, behöver du bara registrera dig för deras "Live a Little" -paket, DirecTV Nows lägsta nivå. Prenumerationen börjar på $ 35 / månad (kommer med 60+ kanaler, inklusive Discovery) utan kontrakt; Men om du förskottsbetalar några månader i förväg, kommer DirecTV Now att ge dig en gratis Fire-TV eller till och med en gratis Apple TV.

Att $ 35 per månad är mycket billigare än något kabelabonnemang där ute, men om du inte är säker på det priset, kommer DirecTV Now att ge dig en kostnadsfri test för att kolla vad de erbjuder först.

Köp det nu: DirecTV Now

PlayStation Vue

Den sista platsen som du kan strömma Discovery-kanalen är på PlayStation Vue. I motsats till vad man tror, ​​behöver du inte en PlayStation för att streama Vue - vilket som helst enhet kommer att göra (Android-telefoner, surfplattor, smarta TV-apparater, strömningsenheter osv.).

Discovery-kanalen är en del av PlayStation Vues paket "Access", som är företagets lägsta nivåabonnemang. Det är lite dyrare än DirecTV Now till 39, 99 dollar per månad, och det finns inga erbjudanden för gratis hårdvara, men du får tillgång till en hel del kanaler utöver Discovery-kanalen. Naturligtvis, eftersom det är $ 40 per månad, kan det vara ett svårt abonnemangspris att svälja, men kom ihåg, till skillnad från kabelabonnemang finns det inga kontrakt - du kan avbryta när som helst - och du kan ta PlayStation Vue för en testkörning med deras 5-dagars gratisversion.

Och som en extra bonus, eftersom PlayStation Vue är tillgängligt på alla de populära mobilplattformarna, kan du titta på live-TV när du är på språng - allt du behöver göra är att ladda ner appen, logga in på ditt Vue-konto och börja strömma din favorit TV-program - det är perfekt för resenärer!

Kom igång på länken nedan.

Köp det nu: PlayStation

Dom

Så vad ska du välja? Det beror på vilket värde du letar efter - om du är ute efter en Fire TV eller Apple TV rekommenderar vi att du registrerar dig med DirecTV Now så att du kan få någon av dem gratis. Om du inte är det, är PlayStation Vue ett bra val med hur allmänt tillgängligt det är över enheter, och det är en ständigt ökande kanaluppsättning. Eller, om du inte vill ha flera kanaler och bara vill ha Discovery-kanalen, skulle det vara din bästa rutt att plocka upp en Fire TV eller Roku Ultra och sedan betala för den kanalen individuellt.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar