Hur man kan bli av med Walmart presentkortvirus på Android

Får du den irriterande Walmart-presentkorten på din Android-enhet? Detta får dig att tro att du har vunnit ett kontantpris men tyvärr är detta inte fallet. För att samla in priset uppmanas du att fylla i ett formulär som kommer att be om dina personliga uppgifter som senare kan användas mot dig. Din telefon kan ha infekterats av detta virus när du besökte vissa webbplatser eller laddade ner en osäker app. Följ stegen nedan för att ta bort detta virus från din telefon.

Hur man kan bli av med Walmart presentkortvirus på Android

Avinstallera appen

  • Gå till din telefon "Inställningar" och klicka sedan på "Apps".
  • Gå till avsnittet "Nedladdat" och sök sedan efter "Grattis du vann." Välj det och avinstallera från din Android-enhet.

Rensa din surfhistorik

  • Gå till din telefon "Inställningar" och klicka sedan på "Apps".
  • I avsnittet "Nedladdat" väljer du "Chrome."
  • Klicka på fliken "Force Stop" och klicka sedan på alternativet "Clear Data".
  • Gör detta för alla andra webbläsare som är installerade i din telefon.

När stegen ovan har utförts bör du starta om telefonen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.