Hur man installerar iOS i Android Smartphone

Om du letar efter det bästa sättet att installera operativsystemet iOS på din Android-telefon, kommer du förmodligen att bli besviken eftersom det inte har gjorts offentligt. Tidigare har påståendena debunkats eller till och med tagits bort tillsammans.

Den perfekta lösningen för att få den bästa iOS-upplevelsen på din Android-telefon är att ladda ner en iOS-start . Vi har laddat ner flera och spelat med några. Vissa kraschade helt enkelt och vissa iOS-startar beskär inte ikonerna korrekt för att passa. Sammantaget listas nedan den bästa iOS-startaren som bäst liknar iOS-gränssnittet. Vi tror att du kommer att njuta av dessa för en riktig iOS-upplevelse på Android. Låt oss dyka rätt in!

PhoneX Launcher

Gillar det nya användargränssnittet som iPhone XS har att erbjuda, men vill inte spendera alla pengarna på telefonen? Nåväl, här är de goda nyheterna: du behöver inte. Hämta helt enkelt PhoneX Launcher på din valda Android-enhet så förvandlas den omedelbart till en vacker iPhone XS-liknande upplevelse.

PhoneX Launcher har massor av fantastiska funktioner som du hittar på iOS 12, inklusive Smart Search, möjligheten att svepa ner för en universell sökskärm. Det finns en iOS-stil låsskärm, liksom en viss effektivitet som liknar iOS - du kommer att använda mindre minne och resurskraft, vilket ökar batteriets livslängd.

Och naturligtvis får du tillgång till en faux Control Center-liknande upplevelse.

Starta iOS 12

Launcher iOS 12 har också många likheter med PhoneX Launcher. Det är baserat på iOS 12, samma version av iOS som många av iPhone X-telefonerna kör.

Den här har faktiskt en hel mängd bakgrundsbilder i iPhone-stil, så att du kan uppgradera din Android-enhet med de detaljerade och tydliga bakgrunder som iOS är känd för.

Startaren iOS 12 har också ett eget kontrollcenter som ger dig snabb åtkomst till växlar som WiFi, flygläge, mobil data, Bluetooth, musikspelare, skärmens ljusstyrka, volym och mycket mer.

Den här levereras till och med iOS Weather-appen, som ger en ren, detaljerad och korrekt bild av kommande väder. Startaren iOS 12 fungerar med de flesta mobiltelefoner som kör Android 4.1 eller högre. Den här är en av de mer älskade iOS-stilarna, laddade ner av miljoner olika människor.

Av alla iOS-lanseringar för Android som vi testade gillade vi One Launcher bäst. Dess gränssnitt liknar iOS-gränssnittet, till och med hela vägen ner till ikonerna med långa tryck-håll för att radera / avinstallera appar, ikonen vinklar faktiskt och användaren har möjlighet att trycka på "X" för att avinstallera, detta är bara en av de små detaljerna som ska finnas i en iOS-startare, men hittas inte alls. One Launcher har en enastående 4, 3 användarrecension av 5, med över 500 000 nedladdningar, så det finns många glada användare. Se bara till att din Android-enhet kör Android-version 4.0.3 eller senare.

Inte för långt efter i vår iOS-startlista är xOS Launcher, som också har ett vackert iOS-liknande gränssnitt. Har nästan vad du kan förvänta dig för en iOS-upplevelse. Det har en något lägre användarrecension på 4, 2 stjärnor och lite mindre användare än One Launcher. Se till att du har Android-verifiering 4.0.3 eller senare för att använda den här startapparaten.

Totalt sett gillade vi dessa två bäst av alla iOS-lanseringar för Android. Båda apparna uppdaterades nyligen, så det betyder att det hela tiden övervakas för buggar med support. Vilken av de två gillade du bäst?

Mejla oss

För mer frågor om Android-enheter, skicka oss dina frågor eller kommentarer på den här sidan.


Obs: metoden nedan är inte längre giltig från och med 2016, vi rekommenderar starkt att du försöker iOS-startaren som nämns ovan i stället.

En nyligen skickad fråga till The Droid Guy Mailbag ställer: "Bara en slumpmässig fråga - Finns det ett möjligt sätt att installera iOS i Android Smartphone?"

Det finns ett sätt att förvandla operativsystemet för Android Smartphone till iOS. Se dock till att din telefon kör någon av dessa Android-operativsystemversioner innan du försöker metoden:

 • 1.5 Muffin
 • 1.6 Donut
 • 2, 0 till 2, 1 Éclair
 • 2.2 Froyo
 • 2.3 till 2.3.2 Pepparkakor
 • 2.3.3 till 2.3.7 Pepparkakor
 • 3.1 Honungskaka
 • 3.2 Honungskaka
 • 4.0.x Glasssmörgås
 • 4.1.x Jelly Bean
 • 4.2 Jelly Bean
 • 4.3 Jelly Bean
 • 4.4 KitKat

För en bra åtgärd, ladda ner den senaste versionen av Android innan du fortsätter.

Hur man installerar iOS i Android Smartphone

Du behöver inte rota din enhet om du vill installera iOS till Android Smartphone. Ladda bara ner programvaran som finns på avsnittet " Källor" på denna sida på din dator. Anslut sedan din smartphone till din dator. Öppna det nedladdade programmet och följ steg-för-steg-procedurerna där.

Möjliga risker

Trots de överväldigande positiva återkopplingarna från användare som har testat denna lösning, varnas för att det kan vara problem med programvaran som används för att installera iOS i Android Smartphone.

Den ena är att plattformen för Android-telefoner som Galaxy-serien, HTC, Nexus-serien och andra är speciellt designade för deras standard OS. Så om du ändrar deras rekommenderade operativsystem kan du utsätta dig för några problem som funktionsförlust i vissa funktioner på din enhet, ogiltigförklara dess garanti och murning.

Det bör noteras att distributören av programvaran till och med medgav att det finns en liten chans att du kan bygga din enhet i processen, särskilt om installationsguiden inte följs strikt.

För det andra kommer programvaran från en tredjepartskälla, och vi kan inte garantera att den är 100% pålitlig eller pålitlig.

Trots dessa möjliga risker sa feedback från personer som har testat lösningen att det fungerade för dem utan problem. Deras överväldigande positiva feedback kan hittas i en tråd där detta ämne har presenterats, och kommentarer på YouTube-kontot för dess utvecklare.

Källa: Programvaran finns på iOS på Android-webbplatsen. Användarens feedback kan hittas på YouTube och utvecklare.

Dom

Beroende på vilken rutt du går finns det en handfull enkla och svåra sätt att få ett iOS-användargränssnitt på din Android-enhet.

Låt oss veta i kommentarerna - använder du en iOS-stilstartare, eller gör du någon djup anpassning på rotnivå för att föra iPhone till Android?